Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Válassz egy kártyacsomagot 2021 Július 5-11 Lenormand

2021 Július 5-11. hétre  Választhatsz 3 csomagból.

Ne vedd magadra minden sorát,csupán azt amivel azonosulni tudsz. Ha nem tudsz választani olvasd el mind a hármat. Sokáig ne vacilálj,mert az első gondolat a sugallat, a többi már kombinálás. Válassz színre vagy sorszámra.

Jó szórakozást!  

 

1. Zöld asztrokocka

2. Lila asztrokocka

3. Kék asztrokocka

                                   

                               **********************************************************************

    

    

 
                                                 img_20210704_231409.jpg

 

 

 

 

                                                  *******************************************************

 

1. Zöld asztrokocka

 

Munka:

Szerencsésen alakul a munka lehetősége. Ha keresel akkor biztosan mázlid lesz. Mindent jól vizsgálj meg. Ha van már munkád,akkor Te leszel egy olyan pozícióban ahol megbecsülik a tehetséged. Vigyázz,hogy ne bódítson el a siker. Ne hagyd magad megvezetni, mert lehet több lesz a munkaidőd is. 

 

 Egészség:

Légy hű önmagadhoz,ha fogyókúrába kezdtél akkor csináld végig. Pihenj eleget, ne maradj fenn sokáig, sétálj friss levegőn mert a gondolatoktól is meg kell tisztítanod magad. 

 

Pénz

Mindig van annyi amennyi kell.Ha kevésnek érzed,akkor az igényeidből vegyél le. Valószínű,hogy utazni is fogsz e hónapban. Vízpart garantált.

 

Párkapcsolat

Jól indul a hónap első 2 hete,gyarapodás, biztonság. Stabilitás. Utolsó két hetében légy óvatos,lehet a hogy valaki nem olyan amilyennek mutatja magát. Enyhén felhős lesz a hangulat. De minden megoldódik.

 

                                    ***********************************************************************

 

2. Lila asztrokocka

Munka

Talán mostanában fejezted be az iskoláidat? Vagy már nem sok van hátra belőle. Neked tanulással folytatódik a nyarad. Legalábbis valamit a nagy könyv szerint kell végrehajtanod. Szorgalmas Vagy.Egy új statusz,vagy munkafeladat amit be kell tanulnod.

Egészség

Ne csapd be magad,ha szükséges akkor menj el orvoshoz,vizsgáltasd ki magad.  Vagy menj egy szűrővizsgálatra a nyugalom érdekében.Hidd el jobb egy negativ lelet. Kipróbálhatsz új diétás módszert vagy étrendet. Sikered lesz.

 

Pénz

Több oldalról is be vagy biztosítva. Pici váratlan kiadás előfordulhat,nem visz csődbe. Jön helyette, lehetőség ami jóval többet hoz a kiadott összegnél.

Párkapcsolat

Ha vitáztatok volna akkor most meg van a kulcs a kibéküléshez. Evezzetek új vizekre,fedezzétek fel a partnereteket. Lehet új oldalát ismeritek meg. Nem fogtok csalódni. Páratlanoknak,pedig új ismeretségek lehetségesek,vagy magukban találnak meg egy új tulajdonságot ami bátorságot ad.

                                            **********************************************************

 

3. kék asztrokocka

Munka

Most learathatod a munkád gyümölcsét. Kinevezés vagy szint lépés lehetséges. Új lehetőségek.Ha álláskeresésben lennél,akkor mindent nézz meg.

 

Egészség

Menj most le a lelked bugyraiba. Az érzelmek amik mikkel most dolgod van. Ha sokat sírnál mostanában , akkor azok most öröm könnyek lesznek. Jó hír érkezik feléd.

 

Pénz:

Ne gubózz be és próbálj magadra is költeni.  Jó hír pénzzel kapcsolatban,hamarosan levél vagy értesítés érkezik.

 

Párkapcsolat

Ha a herceget várod könnyen megkaphatod. Új ismeretségek vagy megkérik a kezed vagy felmerül a nősülés, összeköltözés .

Egyenes az út az egyesüléshez. Új szövetség ígérkezik melyre a fentiek is áldását adják

 

 

A delphoicától jóslást kértek az emberek, a jövőjükre, a sorsukra voltak kíváncsiak. A jós azt felelte: ismerd meg önmagadat, és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is. Fogadd el magadat, és el tudod majd fogadni sorsodat is.

Popper Péter

 

MerieN

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.