Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Válassz egy arkangyalkártyát 2020.június 1-7 JÁTÉK

2020.06.03

img_20200603_163639.jpg

 

Válassz egy kártyát az arkangyalok üzenetéért!

A nagy arkangyalkártya segít  neked ,nekünk  megérteni a Lenormand és a Tarot kártya nagyarkanum  üzeneteit!

Fontos,hogy pontosan fogalmazd meg a kérdésed,részletes választ kaphatsz rá.

Az arkangyalok mindig tudják,hogy mi a legjobb számodra.

Ha még most nem is érted az üzeneteiket,biztos vagyok benne,hogy kis idővel visszatekintve rájössz a mondanivalójukra.

Ne csüggedj ha munka vár Rád!

Képtelenség fejlődni úgy,ha mindig mindent rendben találunk.magunk körül. Szükséges a változáshoz a káosz körülöttünk. Egy-egy életterületünkön tanításokat tapasztalhatunk,melyek nincsenek harmóniában a vágyainkkal.

Ezt szeretné elősegíteni ez a kis kártyajáték,hogy az apró részletekben rejlő kis lépések,korrigálások megelőzzék a nagyobb káoszt körülöttünk.

A  -első kártya-

Bariel arkangyal: LÉGY TUDATOS és szeress!

Aratás - szolgálat - az ég és a Föld csodái - betelje­sülés - nevetés - átélni a világot az összes érzékünkkel - minden élet tisztelete - együttérzés -felelősség - élvezet - egyesülés az állatok és a növények világával - a fizikai test védelme - növekedés - a magány, elkülönülés érzésének feloldása.

A csillagjegyek három szimbóluma egymás fölé van helyezve.

Az első csillagjegy, a bika, szimbóluma a bőség szar­vait ékesíti, amely a kos szarvához hasonlóan csavaro­dik lefele. . A Föld termékenységével (a bika jegye) történő egyesülésből nő ki a végtelen bő­ség. Ez a bőség az isteni forrásból ered és fényes energiaként tér vissza a Földre. Ez az adakozás és elfogadás körforgása, amely az élet feltétele a Földön, azé az éle­té, amelyben összhangban állunk önmagunkkal és az összes élőlénnyel. Ez a tudat első földi szintje.

A szűz rendet, munkát és a  szolgá­latot jelenti, miközben együttérzés keletkezik és a lélek további szintre emelkedik.

A bak koncentrációt, fegyelmet és uralmat ad az anyag fölött. . Az ember ne zárkózzon el a világ elől és ne vesztegesse el az értékes idejét. Részt kell vennünk a Föld örömeiben, kincsei­ben és ajándékaiban.

Légy koncentrált a terveidet illetően,határozd el magad!!

Így szól Bariel arkangyal

Én, Bariel arkangyal, azért jöttem, hogy megkérjelek Titeket, halljátok meg újra a Föld hangját. Legyenek borítva az igazság szelével, a szeretet vizével, a megúju­lás tüzével és álljatok szilárdan a felelősség Földjén, hogy a saját nevetekben szenteljétek meg az Atya-Anya-Isten Teremtését. Érezzétek meg a szeretetteljes ölelésemet és az egész világ ölelését. Vidámságot viszek a tudatotokba és az élet nevetését, és tiszta örömét adom nektek.

*******************************************************************

B - középső kártya

Nathaniel: Óvd az egészséged! Figyeld az álmaidat!

Tisztán érzők előbb nyissanak ablakot, mert Nathanielnek a legforróbb az energiája az összes arkangyal közül, mivel ő a tűz arkangyala, "Isten tüze". A forróság pedig nagyon gyorsan felmelegíti a fizikai testet, akár lázasnak is érezheted magad. Füstös, gyertya illatot érezhetünk Nathaniel megjelenésekor.
Tisztán látók   a nagyon kedves,erőteljes kisugárzású angyalt észlelnek. Az álmokon keresztül kommunikáló tisztán látók gyakran láthatnak főnix madarat, tábortüzet, vagy egy kandalló mellett is megjelenhet Nathaniel egy kis beszélgetésre.
Tisztán hallók mély férfi hangra lehetnek figyelmesek, ami ugyan először tekintélyt parancsoló, de a beszélgetés folyamatával lággyá formálódik.

Tudod,hogy mi a teendőd: ne titkold! vezet egy út a céljaidhoz.Egyetlen módja,hogy elérd az, ha nem hazudsz magadnak

Fohász:

"Kérlek Nathaniel arkangyal, gyere hozzám és égess el belőlem mindent, amire nincs szükségem. Köszönöm.

***************************************************************************

C - harmadik kártya

Haniel arkangyal a földi szeretet megtestesítője, aki úgy sugározza kifelé belső értékeit, ahogyan a telihold világítja meg az éjszakát.

Nem is jöhetett volna jobbkor hisz a a hétvégén június 5-én pénteken telihold és holdfogyatkozás lesz.

Megvilágítódhatnak az értékeid,az igényeid ,a vágyaid. A világ örök körforgásban van, végtelen. Akár a szeretet, az is végtelen .

Nehéz meghatározni azt,hogy merre tartunk,mindenkinek más-más a fontos az életben. De,egyet kifelejthetünk belőle,semmit sem ér az egész létünk szeretet nélkül. Tehát szeresd magad és "tudj" magadról a létezésedről,ne csak lebegj. Vannak értékeid és légy vele tisztában. Első és legfontosabb amire felhívja a figyelmünk,hogy szeressük magunkat és legyünk tisztában a céljainkkal.

Vizsgáld meg,hogy a kérdésed,hogyan kapcsolódik ehhez az érzéshez,a szeretethez.

Vágy vagy félelem vezérel benne? Ne félj a változástól,higgy magadban és tégy a céljaidért!!

*****************************************************************

Facebook csoportban meghallgathatod közel 13 perces hanganyagot a Lenormand kártya üzenetét,így még jobban  megértheted a kártyák mire szeretnének felhívni!!

cimsor-hozzaadasa--1-.png

Itt is tudsz csatlakozni

Az elmaradhatatlan idézet:

Árulónk a kétség:
Attól foszt meg, mit könnyedén elérnénk,
Ha volna merszünk

 

William Shakespeare

William Shakespeare

MERIEN

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.