Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tarot üzenet a Szaturnusz jegyváltásáról 1. rész

Szaturnusz a karma bolygója. Sokan hallottatok már róla,de nem biztos,hogy jókat.Pedig ha kicsit jobban megfigyeljük a sorok közötti mondanivalóját,akkor láthatjuk,hogy nélküle nem történne semmi a világon.

 

Miért gondoljuk azt,hogy jó lehet ha nem történne semmi sem? Valóban ezt szeretnénk?

Minden nap egyforma lenne,minden nap ugyanaz történne,minden nap karácsony ha úgy tetszik...  Nincs gyermekvállalás,nincs fejlődés,nincs semmi sem. Nincs, és nem lenne a fejlődésünk sem ami mozgatja a világot,az életünket,hisz mi mozgatná meg jobban mint a felnőtté válás,a pályaválasztás,az iskolába indulás oviból, a ranglétrán lépés,a gyermekvállalás..és még sok-sok minden. pl. pénzkezelésed,a barátokhoz valóviszonyod,a család, s főleg a nagy öreg a családban, mint szimbólum.

Ezek az események köthetők a magánéletben a Szaturnuszhoz. Most nem térnék ki arra,kinek melyik jegyben, hol és melyik házában aktiválja magát.

Elég legyen annyi,hogy pont ott van a hol az életedben most a legnagyobb gondot ,teendőt érzed.  

Most készülő sorozat, első része 2020. áprilisára szól.

Minden hónapban illetve azt megelőzően,hogy lássuk mit üzen a Tarot felteszem a magyarázatot,  2020 decemberrel bezárólag! merienn.eoldal.hu--1-.png

Utolsó ,nagy eseménye  2021. januárjában várható,úgy hogy izgalmas hónapok elé nézünk..

Lássuk:

 

 

 

I. Mágus 

Mit is jelképez a Mágus lapja? A Mágus egy varázsló,Aki tudatában van cselekvéseivel és annak céljaival. Aki harmóniában van a tudatával és a tudatalattijával. Sokan keverik/hetik a tudatalattit és a tudat feletti fogalmakat.

A tudat az az, amiről mi meg vagyunk győződve,hogy az úgy van ahogy gondoljuk. A tudatalatti pedig az, ahogy gondolkozunk róla, amilyen magokat ültettünk a fejünkbe,az adott helyzet megoldására ,és tudat feletti pedig az ,ahogy az életed most megnyilvánul ,tehát az eredményeid.

Ergo: roppant harmonikusnak kell lennie az életednek MOST, ha ezek egy hullámhosszon vannak.

Így érzed?

A MÁGUS-nak minden eszköze meg van ahhoz,hogy most helyrebillentse az egyensúlyt. Mindenki úgy éli meg ezeket a segítségeket,ahogy amilyen fejlődési stációban van. A tapasztalatai segítségével s azok felülbírálásával,átgondolásával mint egy puzzle-t összerak. Minden, mindennel összefügg. A életünk az egyensúly törvényén alapul,ha itt többet adtál,tettél bele akkor a másik oldalon kevesebbet,mert nem lehet egyszerre két irányba cselekedned.

FIGYELJ a lényeg,most jön!!

Melyik az az életterületed,ahol a legsúlyosabb  a probléma?  Keresd meg melyik az az életterületed,segítek:

-  Nem annak látnak Téged,mint aminek gondolod magad és nem értenek meg..

- A biztonságérzeted akár anyagi,a tulajdonodhoz való viszonyod változott meg..

- Testvérekkel,szomszédokkal változott meg a kapcsolatod.?. Kommunikációd változott meg?

- Az otthonoddal kapcsolatos kérdések? Jól érzed magad ott? A családi viszonyaid változtak meg..

-Az életélvezeted, a vállalkozásod,a gyerekeidhez  való viszonyod, gyermekvállalással való nehézségek, a kreativitásod nem tudod megélni, változott meg?

- Munkahelyi környezeted már terhes,egészségügyi gondjaid is vannak már?

- Párkapcsolati gondjaid vannak vagy esetleg jobban szeretnél megnyilvánulni,szeretnéd,hogy jobban megismerjenek és érvényesülni szeretnél az ÉLET szinpadán?

- Az elfogadással,a halállal ,a véggel,szeretnél valamit bejezni,de magadnak sem mered bevallani mert anyagi veszteségeid lennének?

- Esetleg a HITeden esett csorba? Csalódtál valamiben? Hazaköltöznél vagy éppen innen el?

- A karriered csúcsa ami,pont nem az amire számítottál? Egy folyamat vége amire áldoztál kemény éveket és munkát és pénzt,de balul sült el?

- Barátaid hagytak el,kiváltál egy közösségből? Egy együttműködési szerződés nem hozta az elvárásokat?

- Olyan titokra derült fény amit nem tudsz megemészteni és megborult az egész felépített életed, Magadban fedeztél fel új,ismeretlen,tulajdonságokat és nem tudod,hogyan kezeld? Esetleg olyasmit tettél ,talán tudatlanul aminek most jön a  következményeinek  a felismerése ? 

Néhány gondolat arról,hogy határozd  meg hol vannak a megoldandó feladatok!!!

A Szaturnusz most éppen ezt akarja,hogy felismerd esetleg volt már kb. 30 évvel ezelőtt hasonló gondod,csak más köntösben? Más körülményekkel,de az érzés ugyan olyan. Tehetetlen és nehéz!!!

HOGYAN FOGJ NEKI A MEGOLDÁSNAK

Minden eszközöd adott,egyedül rajtad múlik melyiket választod. A MÁGUS előtt ott van a :  kehely,bot,kard és az érmék

Kehely: 

víz elem, érzelmeket és a szerelmet jelöli. Tegyél bele vagy éppen kevesebb érzelmet tegyél oda ahova kell.

Bot:

Tűz elem,az egészség,kreativitás ,az alkotás,a munka szimbóluma

Kard:

Levegő elem,nehézségeket,akadályokat,a harcokat, és a szenvedés  jelölik.

Érmék

Föld elem,anyagi dolgokra, a pénzre, és más értékekre vonatkoznak

Figyeld meg,hogy melyikre van szükség a megoldáshoz esetleg melyik az az eszköz amit túlzásba vittél? Ami miatt van a kialakult helyzeted?

Következő bejegyzés arról szól majd,hogy hogyan tudod stabilizálni azt az eszköz használatát, amire szükséged van.

Egyelőre áprilisban összegezve az a feladatod,hogy amit ebben az elmúlt 3 hónapban nem sikerült volna felismerned,jobban megvizsgáld és tegyél (ellene/érte),hogy valamilyen irányba elmozduljon a helyzeted. Minden héten a Tarot üzenetében valamilyen módon a belső útról kaptunk előrejelzést,hogy mennyire fontos a mag-unk ismerete. Mennyire fontos kell,hogy legyen,hogy tudjuk magunkról: a hibáinkat a túlzásainkat és az erős akaratunkat.

NE FELEDD,AZ VAGY AMIRE A LEGTÖBBET GONDOLSZ!!!

Szeretettel: Merienn

Tarot üzenetek

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Önismeret

(Rita, 2020.03.17 09:50)

Köszönöm szépen,én már tudom!!