Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tarot üzenet a Kék Holdra 2020 október

2020.10.21

Októberben hamarosan újabb TeliHold lesz !!

Növőfázisban levő Hold eléri októberben a második telihold állapotát.

Ritka jelenségnek lehetünk tanúi. Nézzük mit üzen a Tarot erre az állásra.

Négy elemre bontva,fogom megnézni,hogy egyes tüzes,vizes,földies és levegős jegyeknek milyen energiákat fog hozni.

Megnézzük a kiinduló pontot ,mit gondolnak illetve mi zajlik a szívükben és mi a legközelebbi esemény,mint lehetőség, október utolsó napjaira.

Erre a Teliholdra a kulcsszavak: szerelem, szeretet, érzés, érzelem, szenvedély, boldogság, öröm, rajongás

Számít a Nap jegy ,az  ascendens  és a Hold jegye is. Tehát ha tudod,ezeket magadról olvasd  azokat is!!!! Lehet elsőre nem fog rezonálni,tessék kicsit ráhangolódni néhány mélyebb levegővétel és próbáld meg kiüríteni az elméd!! Igyál egy csésze teát és lazíts!

A Föld jegyűekkel kezdem mivel a Bak jegyében levő stellium (Szaturnusz,Jupiter,Plútó együttállása),ha az adott fokon áll bolygó a képletében sorsdöntő kérdések  foglalkoztathatják.

Föld eleműek ; Bika,Szűz,Bak

Jelen helyzete: Kiegyensúlyozott állapotban érezheti magát ( ha meg van a már sokat hangoztatott rugalmassága- egyensúlya). Megérkezhet egy lehetőség is amelyet talán már régóta várt vagy kilátásban volt. Egyszerűen nézz szét magad körül mi most a legnagyobb gondod,feladatod? Mivel nem vagy kibékülve?Amik a fejedben zajlanak azok a gondolatok azok amik borúlátóvá tesznek/tehetnek. Szívedben béke lakol. Meg van a vágy benned. A HOld lapja érkezett oda. Lehet talán érzékenyebben élsz meg vagy reagálsz bizonyos helyzeteket. Figyeld magad,keresd meg magadban azt a bölcset aki segít ebben. Az égiek irányítanának ha hagyod/hagynád magad. Mutatják az utadat és ha az a sok negatív gondolat nem lenne, talán hamarabb észrevennéd a jeleket. Meg van az esélyed a sorsod fordulására/fordítására. Gyarapodj,stabilizálódj,ne láss/gondolj bele olyat semmibe, ami egyébként nincs is ott.. Lehet a múltból hoztad ezt a reakciód,mivel az elmúlt időszakod is fordulatokkal teli volt. Az újjászületés lehetősége,egy teljesen új emberré válás folyamata zajlik. Október 30.-ra határozd el magad és dönts végre!!! Ügyelj az egészségedre. Szedj vitaminokat egyél gyümölcsöt!

Tűz jegyűek ; Kos,Oroszlán,Nyilas

Ami a legszembetűnőbb az az, hogy tehetetlennek érzi magát. Talán sok igazságtalanság érte őt az elmúlt időszakban,vagy annak élte meg. Ez miatt  összeomlás közelében lehet. Fejben el van rendezve a dolog,de sajnos a szívében még ott van az árnyék a sötétség. Ez lehet düh,vagy harag, az elmúlás is . Talán a világ változott meg gondolhatja. A hozzáállás az élethez több szeretetet igényelne. Újra kell építenie magát.      - ( A Bakban (IC) levő halmozódás  a Kos (DC) jegyével diszharmonikus fényszöget vet. új fajta megjelenés a külvilágban, az élet szinpadán) -. Nem kell csodálkozni haladni kell és idomulni ami egy tüzes jegynek nehéz lehet. Talán egy külső segítség lesz az ami megkönnyítheti az útját! Lehet egy kicsit lazítani, tessék beszélgetni és oldódni! Leghőbb vágya,hogy az igazságon ne essen csorba.  Egyszerűen nem történhet másképp.Ezt érezheti is a zsigereiben csak kicsit türelmetlen.Ha lehet ilyet kérni, ne tessék siettetni a dolgokat. Kiránduljon ha engedi a körülménye és azonosuljon az őszi látvánnyal az elmúlással.  Lehet sírni is. Kuckózzon be és nézze a kedvenc filmjeit vagy ha ajánlhatom Ha eljön Joe Black c. filmet (fsz.:Bradt Pitt ) feszültségoldónak jó lesz.      A vége jól sül el az októbernek,örülni fog sikerélménye lesz!!!

 

Vizes jegyek; Rák,Skorpió,Halak

Lelkes,vidám. Lehetőségeket keres illetve eldöntötte ,hogy változtatni szeretne.Annyira érzi a változás szelét,vajon merre viszi? Fejében lejátszotta már a dolgokat ,gondolatai most nem csapják be. Vigyázzon a szívével mert hideg! kicsit elvesztette az érzés használatát csupán anyagi dolgok vezetik. Túlhajszolhatja magát. Vagy éppen fordítva olyan nagyon beleteszi  a szívét,hogy kimerül. Tessék törekedni az egyensúlyra. Ki kell súlyozni a mérleg nyelvét.Olyan hírt kaphat amire talán nem várt, vagy csak álmodozott róla,hogy talán egyszer.  Óvatosságra int a kártya, lehet túl sokat kell fizetni, nagy lesz ár a vágyott  álomért. Túlzásba kerülhet, vagy munka vagy lelki téren. Anyagi gyarapodás várható,tessék azért résen lenni,nagy az ára!!!! október 30-ra abszolút kimerülhet,ossza be az erejét. Pihenjen eleget és elmélkedjen ha teheti. Tapasztalatot szerez a következő 10 napban!

 

 

Levegős jegyek;Ikrek,Mérleg,Vízöntő

Nap a nyilasban Lehetőségeket lát vagy ha még nem látja akkor keresi. Keresi az útját és lelkes. Egy új szemlélet egy döntés született meg a gondolataiban. Lelkében kifinomult és megérzése erőteljes. Az elkövetkező változás nagy erejű lesz arra sarkalja majd,hogy leszűrje az eddigi tapasztalatokat, bölcsebbé válik. Minden eszköze meg van ahhoz,hogy megtartsa közben az egyensúlyát,mentális rugalmasságát. Különös érzékenységgel bír mostanában.  Félelme az,hogy anyagi veszteség érheti. Vágya az anyagi gyarapodás. Egyiket se vigye a végletekig, Október 30.-a után megszűnik (meghal) ez a vágy és félelem.  Új hírt kaphat ,mely szöges ellentéte  a mostani helyzetének,azaz valami véget ér és egy merőben más időszak veszi kezdetét. Ha teheti ne dőljön be a külvilágból érkező híreknek,mert nagyon szélsőséges nézetű. Kibillentheti . Jól csinálja ahogyan most teszi,maradjon hóvégéig ebben az állapotában ha teheti.

 

Az októberi Kos teliholdról még itt olvashatsz

Ne a változástól, az állandóságtól félj!

Lao-ce

  • MerieN
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.