Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tarot üzenet 2020 május

2020.05.01

Havi tarot üzenet!

Viszonylag könnyebb hónap elé nézünk.. De higgadtnak kell maradnunk!!

Május 1-8

Május első napjaiban még mindig  a változékonyság a túlzások érzései befolyásolhatnak. Esetenként sokkolóan hatnak az információk amiket kapunk.

Túlfűtött érzések is megjelenhetnek egy központi kérdéssel ,feladattal kapcsolatban.Próbáljuk meg reálisan nézni-látni a dolgokat. Nem kell elhinni mindent. Vetítsük ezt az információt ami felkavar, a mi életünkre. Vajon valós-e a hírek! A hét közepe táján már jobban látjuk az anyagi oldalát is a szóban forgó helyzetnek.Földeltebbek leszünk és realizálhatjuk azt,hogy mennyi is az annyi,vagy Stabilizálódunk a helyzetben. Felmérünk és és átlátunk. A maradék napokban teljessé válik a kép ,hinnünk kell a megoldási lehetőségünkben,nagyon fontos a kellő erősségű HIT és nagyon szépen mutatkozik a stabilitás,beállunk egy ritmusba megtaláljuk a terveket.

Május 8-15

A következő héten jól indulnak a dolgaink ,meg vagyunk elégedve  fut a terv megvalósítása is. Nagyon fontos,hogy minden  megkezdett dolgunkat vigyük végig, jóval megkönnyíti a dolgunkat (a holtponton átesést) ha higgadt döntéseket hozunk és nem tragikusan élünk meg egy érzelmi vagy anyagi döntéshelyzetet. Hallgassunk a megérzésünkre is. Jó segítség lehet ha végig futunk a megoldásokon észérvekkel,és nem veszítjük el a fejünket. A hét közepén nagyobb összegű pénz kiadás lehetősége áll fenn. Kinek mi adódik,elképzelhető egy nyaralás lefoglalása,de ugyan úgy lehet nem várt kiadás is. Minden a javunkra válik,ezt ne felejtsük el. Mindennek oka van. Vagy valamit elhülyéskedtünk vagy ,elbolondoztunk. De az a kiadás vagy nehézség éppen megóv valami más nagyobb tehertől. Ne essünk túlzásba itt is fontos a hideg fej..

Május 15-22

Tökéletesen tisztában vagyunk a lehetőségeinkkel és az eszközeink is a kezünkben vannak. Akad azonban valami amit enyhén túlzásba viszünk vagy éppen nem állunk ki a dolgainkért. (akár  legyen ez önbizalom,érzések gátolhatnak) Ha túlestünk ezen a felismerésen akkor  a hét közepén már szinte feltámadunk ettől és úgy érezzük fogjuk a gyeplőt tartjuk az irányt a siker felé. Elképzelhető,hogy ebben a hirtelen, hét eleji felismerésben teljesen új irányt veszünk,mert rájöhetünk arra,hogy van egy jobb út  a célhoz. Csak valami gátolt ennek meglátásában. A hét harmadik harmadában teljes erőbedobással dolgozunk és érezzük is a helyes utat,irányt. Szinte már magunkénak tudjuk a végeredményt. Stabilak leszünk.

 

Május 22-29

Folytatódik a hétvégén is a rendezettségünk. Hála Istennek minden úgy megy mint a karikacsapás. Velünk vannak az égiek,jó hírt is kaphatunk. Ne szálljunk el,tartsuk meg a  a kiegyensúlyozottságunkat ,ha kell akkor egyedül vigyük és csináljuk. Nem kell senkire sem várni. Hamarosan újabb segítségünk érkezhet a kútfejünkből,az egyedüllét csodájában új ötletek és lehetőségek érkeznek. Elképzelhető,hogy lesz valami alternatív megoldás a vírusjárvánnyal kapcsolatban is. Orvosi bejelentés világméretben. nem kizárt,valamilyen gyógymód sem. De az is benne van ,hogy újabb könnyítő megoldások születnek,hogy az emberek megélhetését biztosítsák. 

Május  29.30.31.

Május utolsó 3 napjára gyönyörű lapok érkeztek. Fordul velünk a kocka ,minden azon múlik mennyire tudunk tisztán gondolkodni. Teljesen váratlanul érkezik egy hihetetlen szerencsés fordulat. A világ gyógyulni fog,mentálisan és verbálisan is. Az igazságosság győzedelmeskedik,törvénybe kerül valami olyan dolog amit az emberek már régóta kívánnak s az így is marad majd .

Május margójára ezt az idézetet tenném:

A félelemben és a hitben van valami közös. Mindkettő megköveteli tőlünk, hogy higgyünk valamiben, amit nem látunk.

Joel Osteen

Merienn

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.