Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tarot üzenet 2020 júniusra

2020.05.26

junius.png

 A  tarot üzenete júniusra 

Június 1-7 napokra 

Megjelenik az érzékenységünk, a nőiségünk a férfiaknál a női oldal. Romantikussá válhatunk és vágyjuk a másikat.Ne felejtsük el,hogy olyan égi hatások lesznek június 5-én amik nagyban hozzájárulnak egy  féléves ciklus lezárásához. Kérlek szépen emlékezz vissza,mik történtek és abban hogyan érezted MAG-ad ,karácsony környékén ... konkrétan december 26-tól kiindulva. . Milyen gondolatok fordultak meg Benned,mikkel foglalkoztál,mik gyötörtek? Milyen irányba indultál akkor.. Arra van most lehetőség,hogy újra újragondold  és ,hogy lezárd.. rövidre, nagyon rövidre, és végleg.

Lehet,hogy felkavaró lesz ez a hétvége. Legyél erős és ragadd meg a lehetőséget. Sorsfordító hatások a szó szoros értelmében. Kinek ilyen ,kinek olyan ,de a lényeg egy: lezárul és valami új veszi kezdetét!!

Június 8-14 napokra

Ne csüggedj,-ha most még nem is látod a végét a folyamatnak,már szerencsés vagy. - a hét első 2-3 napja jól indul. Ne a csodát várd,tegyél valamit. Gazdagítsd a lelked,etesd ... hallgasd meg kedvenc zenéidet,főzz finom ételeket,tervezz. gyarapodj lelkileg. Olvass. A lényeg,hogy gondozd a lelked  és a tested is. A hét középső harmadában váratlan fordulat, esetleg rossz hír érkezhet. esetleg betegség. Ami rövid lefolyású.Tarts ki,minden eszközöd adott a megoldáshoz. Az ember akkor  tud a  a stabilitásában maradni ha meg van hozzá a kellő mértékű rugalmassága. Ne légy kötött,igazodj és állj neki. Lazán fog menni,csak az első sokk ami érezhetően megviselhet!! Ébredj fel, a gondozott lelkeddel  rugalmassá váltál,minden úgy jó,ahogy van!

Hétvégére rendbe jössz és a helyzet is megoldódik.

Június 15-21 napokra

Anyagilag is jól vagy. Stabillá váltunk,visszarendeződtünk.. Nyiss a világra,gondosan ügyel az egyéniséged megőrzésére. Jobb ha megfogadjuk idősebb ,bölcsebb ember tanácsait. Nyár van,az igaz..lehet jönni-menni. Azért legyünk óvatosak tartsunk távolságot embertársainktól (nem csak a vírus miatt) . Hitünkben bízva,annak mértékétől jönnek az új fordulatok.Tehát ha félsz valamitől az megjelenhet,ha hiszel valamiben ami a tiéd,teszed a dolgod akkor annak is meg lesz az eredménye. Higgy és bízz magadban, a dolgaidban,a cselekedeteidben,az érzéseidben. 

Június 22-30 napokra

Az előző heti fordulatok,már dolgoznak. Hidd el,hogy minden érted van. Még ha nehéznek is érzed. Figyelj oda és nézz körül mi történik veled és körülötted? Van ami befejeződött és még tartanak az utolsó simítások/elsimítások. Azt még fejezd be,aláírások szükségesek.Szerződések érhetnek véget,jogi eljárások indulhatnak érdekedben!! Hozzák a jó hírt a csillagok. A júniusi újhold , ami előző hét vasárnapján volt  elindította a nyári napfordulót.  Mostantól szabadulunk fel igazán. 

Életmód változtatásra hív. Gyerünk,ébreszd fel a szíved és indulj a nyárnak!! Érzéseidet kövesd,lesz akinek belső munkája van még.

Szeptemberig végre van idő pihenni. 

Várlak vissza a júliusi Tarot üzenettel,új holdkor érkezem vele.

Hívlak egy szeretettel  teli angyal munkára!

Elmaradhatatlanná vált  idézet, ami a júniusi energiákra vonatkozik!!

Nem legyőzni kell az akadályt - hanem túljutni rajta. (...) A folyó nem áll le vitatkozni az útját álló sziklával, hanem átfolyik rajta, s derűsen rohan a tenger felé.

Müller Péter