Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tarot üzenet 2020 augusztusra

Augusztus

Augusztus 1-9 napokra

Döntés elé kényszerülhetünk,válaszúthoz érkezhetünk. Fontos,hogy mi zajlik benned ezzel a kérdéssel kapcsolatban? Elkényelmesedtél,esetleg félsz valamitől? Megint ott tartunk,hogy valami elhatalmasodhat bennünk. Újragondolás szükséges. Sajnos, a 2020 év erről fog szólni és eddig is erről szólt. Folytonos megújulás,önmagunk keresése,megismerése a feladat. Megkaphatjuk az élettől a lehetőséget a választásra. A fejlődés akkor indul el,ha túllépünk a korlátainkon akár a gátló,régi berögzült válaszreakcióinkat kell felülvizsgálni.

Ugyan miért reagálunk le ugyanúgy, bizonyos helyzeteket? Miért ragaszkodunk néhány ,rossz, szokásunkhoz? S ugyan ki mondja meg azt,hogy mi a jó vagy rossz? Ezt a kérdéskört kell jobban,mélyebben feltárni önmagunkban.

Amennyiben nem tesszük meg,jöhetnek a kényszerhelyzetek,mely átalakításra,hozzáállásunk formálására ösztönözhetnek.

Az első hétvégén eshet az eső.

Szépen indul,csak a hétvége lehet változékony. Telihold hatások érvényesek,az arra érzékenyek figyeljenek oda készüljenek fel.

Augusztus 10-16 napokra

Ha megtettük a munkát az elmúlt héten,akkor is, ha nem tettük meg akkor is nyugodtnak mondható ez a hét. Nyilván,ha kimenekülünk egy helyzetből vagy éppen túlélésre játszunk előbb-utóbb akkor is utolérhet újból. A 2. héten szuper minden,mehetünk,nyaralhatunk,családi programokat szervezhetünk. Hétvégén meglepetés érhet minket,ami nagyon jó érzéssel tölt el.

Ki ne szeretné a meglepetést?

Van aki nem szereti,de ez most mindenki számára pozitív töltetű lesz.

Jó idő várható.

 

 

Augusztus 17-23 napokra

Minden úgy jó, ahogy van. 19-én szerdán Új hold ,lehet egy kis varázslatot vinni a hétköznapokba. Jönnek a a Perseidák is- hullócsillagok az égen.-. kell ennél szebb látvány egy nyárzáró éjszakára? Romantikus lelkeknek kötelező program. Szép időnek ígérkezik,bár az éjszakák már hűvösebbek lehetnek. Kívánj és merj túllépni a komfortzónádon,adatott a lehetőség irányváltásra. Minden eszköz meg van hozzá.

A legeslegjobb érzés a világon ha ismered önmagad , használod a képességeidet és teremtesz vele magadnak.

Ne vidd túlzásba a bulikat,könnyen az orvosnál köthetsz ki.

Egészséges keretek közt ,egy nagyon szép hét elé nézhetünk.

 

Augusztus 24-31

Most már visszarendeződünk. Kell a határidőkre és a biztonságra figyelnünk. Lezárul egy aktív nyár,bár láthatjátok ha visszaolvassátok,hogy 1-2 hét volt a nyárból, ami azt adhatja amit kívántunk magunknak.

Nem volt egy kifejezetten kikapcsolódós, inkább munkás nyárnak mondanám. De tudjátok mit,nem az évszak a lényeg.

Nyár érzése lehet a lelkünkben,a gondolatainkban, a tetteinkben. Ne legyetek szomorúak emiatt,igazán eseményekben teli őszünk és telünk lehet. Javaslatom,hogy tartalékoljatok ahogy tudtok pénzt,energiát,jó kedvet és főleg pozitivitást.

Szűrjétek le a tanulságot,mire akar még tanítani minket ez az év?