Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tarot 2021 július

2021 július hónapra minden jegynek egy kis támogatás. Nyári útmutatás .

Szecessziós tarot  kártyát használok,gyönyörűséges mesélős lapok. A nagy szabadságban elkel egy kicsi útmutatás arra,hogyan őrizzük meg az egyensúlyunkat.

Kicsit visszautalok a júniusra,milyen energiákat hoztál át,majd megnézem mi foglalkoztat mostanság és mivé,hogyan alakul a július.

Amennyiben tudod,az aszcendensed, Hold jegyed illetve ha  tudod a Vénusz jegyhelyzetét akkor a szerelemre is kaphatsz most receptet.

KOS

Elképzeltél magadnak valakit,már látod lelki szemeid előtt. Ezt hoztad előző hónapról. Vigyázz,hogy ne csak illúziót kergess. Amennyiben már van kiszemelted,akkor utolér a szerelem. Vágysz megtapasztalni az érzést.Tartsd meg az egyensúlyod. A szív és az ész működjön együtt. Reményekkel teli július várható. Minden segítséget megkapsz az égiektől. Légy rugalmas ha a helyzet úgy kívánja.

 

BIKA

Reményekkel teli érzéseket hoztál a múlt hónapról. Igazán eltervezted,mit hogyan fogsz csinálni a júliusban. Így kell ezt. Az igazság az,hogy a jegyedben tartózkodó Uránusz, most hozhat kis felfordulást az életedbe. Ember tervez,Isten végez. Tartja a mondás. Egy fiatal ember okozhat számodra meglepetést. Kissé keresztül húzza a számításodat. Változás az, ami már úton van feléd,vigyázz nehogy taroljon. Legyél körültekintő. Részese vagy egy nagy átalakulásnak. Július erről fog szólni.

 

IKREK

Valami nagyon zavar Téged. Mi lenne az kedves Ikrek? Úgy érezhetted júniusban,hogy elérted a nincs tovább állapotod. Minden borult, derült égből villámcsapás.  Gyász lelki fájdalom ami gyötörhet. Elvesztettél egy számodra fontos dolgot (embert is talán) . Fogadd el a segítséget. Az emberek akik körül vesznek veled vannak ,ott kaphatsz támogatást. Hidd el hamarosan kinyílik a világ előtted. Ha ennyire letaglózott a június,kérlek vegyél erőt magadon. Nem maradhatsz ebben a helyzetben.Rossz kedv,kedvetlenség átmeneti állapot,bár most nem úgy látod. Higgy magadban. Egy biztos ebben az életben az a : változás.Menj ki a  napra engedd,hogy süssön rád.

RÁK

Június talán jobban sikerült a vártnál. Lerakhatod a terheid egy részét, -nagy részét. Mára úgy érezheted,hogy sínen vagy. Látod,hogy hosszú volt az út idáig,de megérte . Büszke lehetsz magadra. Megérdemled a sikert.Őrizd meg a józanságod és így maradhatsz a terveidnél. Nagyfokú stabilitást mutatnak a kártyák. Élvezd a mámort,csak légy észnél.  Egy nálad fiatalabb férfi  lehet,hogy megkeres majd júliusban s kéri a segítséged. Légy úriember( illetve úrinő.). Békés, örömteli július vár rád,kedves Rák.

 

OROSZLÁN

A június számodra királyság volt. Minden téren el voltál kényeztetve.Sikert,sikerre halmoztál,csupa jó dolog történhetett veled, Örülök kedves Oroszlán. Jól elkényelmesedtél,kissé lustivá is váltál. Hiszen a júniusi kánikulai idő, számodra  nagyon kedvező volt. (Előtted van az a kép mikor az oroszlán elnyúlva fekszik?) Na ilyen lehetett a júniusod, az is lehet,- nem történtek nagy dolgok veled,de ez az állapot neked tetszett. Ideje felkerekedni és utazni ha teheted. Mindegy hová,láss világot. Mehetsz falura is ha városi vagy. S fordítva is igaz. Tervezd meg,hogy ne érjen meglepetés. Mert ha nem teszed meg,akkor a július szenvedés lesz. Ebből kiindulva pedig majd jön  az oroszlán bőgés,az ingerültség miatt.

 

SZŰZ

Életrevaló  Vagy ,kedves Szűz jegy. A júniusod igazán jól telhetett. Intelligens ,finom kedves modorú érett Nő módjára élted meg. Virágok nyíltak,amik ontották illatukat. Boldogan telt. A mostani helyzet  ami foglalkoztat,az lehet egy titok. Ösztönösen érzed a megoldást is,hála Istennek elhagytad a földet . Elvesztetted azt a aggodalmaskodó,kritizáló hajlamod. Végre kinyíltál az élet felé. Számodra egy fiatal ember az, ami a júliust szebbé és elégedettebbé varázsolja. Engedd be Őt és értsd majd meg amit mondani szeretne. Nem kell felháborodni azonnal,borzolni fogja először az idegeid. Fordulatot vehet az életed ha hagyod. Hátra hagysz valamit vagy valakit az eddigi életedből. Új emberként fogsz újjászületni. Hagyd magad, kibújni a maradék báb-ból.

MÉRLEG

Kedves Mérleg! A június valahogy gúsba kötött. Mi történt? Az elmédben tartod magad fogva,egy elképzelt képről  úgy gondolkozol mintha már megtörtént volna. Kérlek vigyázz,hogy mire, miről,hogyan gondolkozol mert megtörténhet.  Ki mint vet úgy arat. Ha az elmédben sötét gondolatok cikáznak,akkor azok is fognak történni. Tartsd kordában azokat. Tartsd kontroll alatt és ha időben ráeszmélsz akkor  válts kellemesebb képre. Ha nem vigyázol,akkor egyenes út az összeomlás felé. Hidd el,hogy minden tudunk irányítani az elménkben. Az az egyedüli hely ahová más nem tud bejutni. Miért rontanád el a nyár egyik legszebb hónapját. Ügyes Vagy és én hiszek Benned,hogy meg tudod csinálni. Tűzz ki célt júliusra.

 

SKORPIÓ

Elképzelhető,hogy júniusban sokat perlekedtél? Konfliktushelyzet adódhatott ,egy kritika megfogalmazása miatt. talán egy tüzes jegyű emberrel. Hála Istennek ,ennek vége. Vége a helyzet megoldódott és a június is elmúlt már. Talán újabb barátságot kötöttél valakivel? :-) Aki jobban figyel Rád és örömtelibbek a találkozások. Baráti összejöveteleket is megélhetsz. Az életed színesebbé válik. Eltűnik a fekete (ség) . Jön a napfény és az élet napos oldala, Egy lehetőség is közeledik ha szingli vagy, ha van párod akkor pedig egy vissza nem térő érzelmi nyereséggel járó találkozás lesz. Régi 1000 éves barát/nő.  Talán el is jegyezhetnek júliusban.

 

NYILAS

Kedves Nyilas! Próbálj lazítani,Rád férne. Júniusban kitalálhattál valamit illetve rávehettek egy cselekvésre ami nem sült el jól. Sok összetűzés ,talán egy másik tüzes jegyű személlyel.  Légy diplomatikus és próbálj meg higgadtan viselkedni. Nem biztos,hogy az igazságodért kell küzdened. Mindegy,hogy kinek van igaza. Minden nézőpont kérdése. Nyilván ha bírósági helyzet áll fenn,akkor ez nem állja meg a helyét. De ha kettőtök között tart még az ügy, akkor engedd el az egészet. Hidd el képes vagy rá,csak lehet még nem megy. De ne add fel.  Meg fogsz nyugodni,ha elhagyod a rögeszméd az igazság bajnokát is érheti,egy varázslatos csoda. Főleg ha Ő maga is vágyik rá.

 

BAK

Júniusban,néhány dolog világossá vált. Harc,kis szenvedés is lehetett a körítés is mellé. Talán elragadtattad magad valamilyen helyzetben. Képzelegtél,talán ámítottad is magad. De ennek már vége,ez volt a múlt hónapban. 2 db hetes kártya is érkezett egyik kardok a másik érmék. Az érmék te vagy kedves Bak. Rájöhettél,hogy van életed ,akkor is ha néhány dolgot magad mögött hagysz. Légy most türelmes magadhoz. Ha megállsz egy pillanatra,szemed előtt vannak a lehetőségek. Használd a kézügyességed, megtalál egy számodra ideális lehetőség. Tartsd nyitva a szemed. Most lehet,itt kellene időznöd egy kicsit.  A július sokkal ,de sokkal jobb lesz a júniustól. Ha van lehetőséged akkor nosztalgiázz . Elképzelhető,hogy néhányan tanácsért keresnek meg. 

 

VÍZÖNTŐ

Június elején  ,megrekedtél egy helyzetben. Hónap végére sikerült ezt feloldanod. Talán kaphattál egy munka,állás lehetőséget vagy lakás(ingatlan bérlés,vásárlás). Komoly dilemmát okozhatott,feladta a leckét ami még most is foglalkoztat.  Ha van egy idősebb nő akitől kérhetsz tanácsot mitévő legyél akkor ,tedd meg. A július mozgékonyabb lesz már. Kérlek,ha olyan helyzet adódik akkor ne vitatkozz. Legyél türelmes magadhoz és ne játsz az idegeiddel.  Kerüld a melankóliát.Inkább élvezd a nyári hónapot,akkor jobban jársz. Megoldódik minden gondod ha nem sietetted a válaszokat. Júliusban egy remek lehetőség egy kihívás is vár Rád. Légy nyitott. 

 

HALAK

Előző hónapban, rengeteg munka adódott. Lehetőségek is talán. Remélem éltél velük. Most ami foglalkoztat az inkább érzelmi alapú.  Szeresd azt aki melletted van. Mutasd neki ,éreztesd hogy mennyire kedveled és mennyire fontos neked. Júliusban új érzelmi alapokra helyezed a hangsúlyt. Ne engedd,hogy lehúzzanak a negatív gondolatok.Nézz körül az életedben,miért dolgozol és kelsz fel minden nap? Értük teszed ezt,vigyázz rájuk és óvd őket. Ami elmúlt elmúlt,azon kár bánkódni. Beszéljetek meg mindent amit csak lehet. Ne engedd,hogy beférkőzzön a bánat és szomorúság az életedbe.

 

Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni.

Walt Disney

 

A csoportunkhoz itt tudsz kapcsolódni

 

MerieN

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.