Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szecessziós tarot üzenet másfél évre:

Szecessziós tarot üzeneteit  hozom Nektek !  

 Gyűrűs  Napfogyatkozás lesz Június 10. 12 ó 45 p   13 ó 27 p ,mely Magyarországon is részlegesen látható lesz. Hatása  másfél évig érezhető. Ez idő alatt kell megoldani,helyrehozni,megérteni dolgokat az életünkben!

Válaszd ki a Nap jegyed, Hold jegyed, Aszcendesed jegyét. Ha a szerelemre is kíváncsi vagy, akkor a Vénusz jegyét is keresd ki a horoszkópodban és olvasd el azt is!!!

Csak erős idegzetűeknek,kissé nyers, de lényegre törő! 

 

Kos 

Nézd körbe magad körül. Mit indítottál el mostanság,mi az ami kedvet hozott, örömöt okozott?

Sikerre viszed,fejleszd tovább. Egy pillanatra állj meg és rendszerezd.  Ha kényszerűségből választottál  valamit akkor most próbáld meg magadévá tenni. Adj bele mindent.

 

Bika

Védelmezd és óvd magad körül a megszerzett értékeidet. Gyarapodás várható,stabilitás. Bár az Uránusz a jegyedben van (ami a hirtelen váratlan jelölője) Légy nyugodt továbbra is és tudd,hogy képes vagy a feladatra. A változást nehezen viseled ezért használd a bölcsességed az értékeid megtartásához!

 

Ikrek

Életedben pozitív változások várhatóak. Rád mosolyog a szerencse. Főnyeremény. Vegyél sorsjegyet ha teheted,de csak egyet. Bízz a megérzéseidben. Súg neked az ösztönöd. Még most is az lehet a lehetőségből amit szeretnél,ülj le és írd le mik a vágyaid. Mit szeretnél igazán ebben a másfél évben elérni? 2022 decemberéig !!!!

 

Rák

Egy kisebb nézeteltérés vagy konfliktus okozhat galibát. De a végkimenetel jó. A vállalkozás sikeres,de óvatosságra int elmagányosodás érzése uralkodhat el rajtad. Pihenj kicsit meg,időnként. Nem minden az anyagi siker.  Tarts egyensúlyt. Nem lehetsz állandóan ugrásra készen,felborult aránynál  nehézségek adódhatnak. lehet már most is ki vagy merülve!!

 

Oroszlán

Az életedben most jelenlevő nehézségek,talán most mélyebben érintenek. Lehet anyagilag is problémát okoz. Mindent a törvényes úton próbálj helyrehozni.  A gőg nem jó tanácsadó. Lehet magasabbra  értékelted magad,és az időzítés nem volt jó. Regenerálódj. Augusztusra  jobban fogod látni a helyzetedet,tudni fogod a helyes irányt. Most lazíts.

 

Szűz

Most abban a helyzetben lehetsz,hogy jól mennek a dolgaid. Jönnek az ötletek,áramlik az információ. Talán a rokonság vagy közvetlen hozzátartozó nem örül a sikerednek.. Sok munka,tarts egyensúlyt mert neked is jár a pihenés. Nem kell  annyi energiát beletenned a dolgaidba. Most az érzelmen van a hangsúly. Talán vágtat feléd egy tüzes jegyű,csak még ő sem tudja.Egy ügy szerencsés kimenetelű lesz.

 

Mérleg 

Min gondolkozol mostanában? Szeretnél egy boltot nyitni vagy vállalkozást indítani? Dilemmázol. Csak az anyagi vágy hajt,úgy látszik a kártyán. Ne kezdj neki ahhoz ami nem szívből jön. Lehet bármilyen tuti a terv,ha nincs benne érzelem akkor jön a dilemma. Valami visszatart.  Sok szól mellette,de sok a nehézség is benne. Ez csakis anyagi természetű vágy. Hol vagy Te benne?

 

Skorpió

Kedves Skorpiók nagy a a belső vívódástok. Az érzelmek mélyen vannak és a vele együtt a félelmek kéz a kézben járnak.. Számotokra ez a napfogyatkozás arra hívja fel a figyelmet,hogy tegyétek rendbe a belső világotokat. Szinte előre vetítitek a nehézségeket. Kérlek benneteket meditáljatok. Hallgassatok az első megérzésetekre. Az agyalás  most is csak hátrál. Új Holdkor tessék kívánni. Írjatok listát és tegyétek meg a kezdő lépéseket.. Tisztítsátok meg magatokat a borútól.

 

Nyilas

Egy fajta átalakulásra hívja fel a figyelmeteket a kártya. Min hezitáltok? Mik a félelmeitek? Tudtok valami,t ami anyagi természetű és talán jogi következményeket is hozhat magával. 1,5 év van arra hogy rendbe rakjátok a dolgaitokat. Vagy fejezzétek  be vagy tegyetek   bele  még több pénzt. Kérjetek adó tanácsadót. Minden esetre bölcsebben tudtok reagálni ha kiveszitek az anyagi oldalát a helyzetből. Most nem olyan nagy a baj,még.

 

Bak

Biztonságban vagytok. Fogjátok  a gyeplőt és tartsátok  az irányt. Bölcsen döntötök és meg van Bennetek a a rugalmasság is.  Álljatok meg kicsit illatozni a virágokat,körbe nézni a világban. Utazzatok el. Emlékezzetek mennyi jó is egy kicsit csak élvezni az életet. Lehet,hogy olyan ötletetek jön ez alatt amivel ,újabb sikereket tudtok elérni. Egy tűz jegyű férfi ( Kos,Nyilas, Oroszlán) okozhat meglepetéseket.

 

Vízöntő

Folyton jár az agyatok,ugyan mit lehetne tenni hogy a helyzet javuljon. Vállalkozó kedvetekben lehettek. Dilemmát okoz ,már maga az érzés is hogy hogyan kezdjétek el. Mert ez így tovább nem mehet. Visszaélni egy helyzettel nem ajánlatos,legyetek óvatosak mert elvihet a gőg, a féltékenység.Még mindig a legjobb ha ösztönösen cselekedtek mert az legalább zsigerből jön. Ha hozzá teszitek az elméteket( túlagyalás) akkor még nagyobb dilemmában találhatjátok magatokat.Most nem alkalmas döntésekre az idő. Várjátok meg az Új Holdat!!!!

 

Halak

Nálatok is most az anyagi dolgok amik nagy hangsúlyt kapnak. Az anyagiak és ahhoz kapcsolódó érzések. A pénz úgy tud áramolni ha önként költünk. mert ha nem költjük el akkor kikényszeríti a sors,hogy kiadjuk.. Tehát fontos,hogy ne  csak egy irányú legyen . Ha csak befelé jön és önként nem megy kifelé akkor egyre több lesz amit ki kell adni. Ha viszont kiadod önként,akkor egyre több fog feléd áramlani. Nehéz lehet megérteni ezt a FLOW érzést . -Mi az,hogy  el kell költeni.?- Azt csinálom, számlákra és stb.-re. Szóval vásároljatok a gyerekeknek,okozzatok örömöt magatoknak . Egy-egy  séta,mozi,túra,bicikli.

Ez más amiről beszélek.

A megpróbáltatásaink lehetőséget adnak arra, hogy felfedezzük azt a személyt, akivé válnunk kell, és hogy képesek legyünk eme ajándékot mások boldogulására is megosztani.

Nick Vujicic

MerieN