Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Skorpió telihold margójára

2020.05.09

A skorpió telihold átalakulást vár el tőled..

nevtelen-terv.png

 

    Jobban,helyesebben  mondva, több időt kell a tükör előtt töltenünk..

Mire is értem  ezt?

Az elmúlt időszakban nagyon sok szó esett a figyeld magad és ismerd meg magad témában..

Nos,most ezt boncolgatja még a skorpió telihold.

Előfordulhatnak álmatlan éjszakák, döntésképtelenség, és valamilyen ismeretlen erő arra akar kényszeríteni,hogy bánj másképp vagy állj másként a dolgok menetéhez.

Nehéz a változás és a változtatás!

Akadályozva érezheted magad az élet bizonyos területein.

Nem kapsz választ egy kérdésedre,vagy elvesznek a papírok az íratok,a dokumentumok ,fájlok.. tönkremehetnek az eszközeink.

Felborulhatnak  az egyensúlyban levőnek hitt elképzeléseink.  Egyetlen módja  a helyzet megoldásának a lassítás.. tudom..tudom.. már lassítva érezzük magunkat..  egy ideje...korlátozás van érvényben.. de ez nem ugyanaz. 

                          Felülvizsgálaton vagyunk..

                                     Hogy értem ezt?

 

Most van idő arra,hogy az elképzeléseinket módosíthatjuk.. Egészen nyár végéig és még egy kicsivel tovább is meg van /lesz rá a lehetőségünk,hogy önreviziót  végezzünk!

Ezt akartuk? Így akartuk? Ez volt az álmunk? Ezen az úton akartunk menni?

Beszéltünk a siker titkáról is ..néhányunknak, ahogy az olvasottságot néztem a blogon , benne volt a TOP5 bejegyzésben ..

                                   Fontos a siker..

Az odavezető út ,azonban mindenkinek más és más.. kinek, mi!

Vannak akik egy ilyen skorpió telihold alkalmával jönnek/jöhetnek rá arra,hogy módosítani kell az útvonalat.. állítani kell a célon is..

 Nem baj,mehet az A  terv jöhet a  B terv.. 

                                                   Mire jó az A és a B terv?

Gondolkoztatok már rajta? Ha egy útra van több terved az már veszett fejsze.. Mi hiányzik a A tervből,hogy szükségessé válik a B terv.. igénybevétele..

                                                         Hát a HIT!

Ez a három betűs szócska a világon a legerősebb. Mindent el tudsz vele érni ha magadénak érzed.. az A tervbe mindent beleteszel majd,hogy elérd a célod.. Ha nem hiszel az A tervben akkor már hiába van a B, C, akármennyi. terv.. vége..

Erre akar rávilágítani ez a skorpió telihold,hogy vizsgáld  felül önmagad... Ne terveket szövögess,ha ez nem jön be majd,vagy majd úgy.. 

Irányt váltani  és bocsánatot kérni a legbátrabb cselekedet a világon.. 

Keresd meg ,hogy mi a legnagyobb kihívás az ÉLETEDBEN!

Nincs elég pénzed? Nem az a munkád amit szeretnél? Lehet,hogy ugyanazzal a munkával több pénzt tudsz keresni ,HA a hozzáállásodon változtatnál..

Annyi minden mozog körülöttünk,új szakmák jelentek meg.. mindenki  (sokan) otthonról végzik a munkájukat..pályát kellett módosítani.... alkalmazkodást ,rugalmasságot kíván az embertől.

                Ez az állapot  év végéig így marad!

Csak most van időnk felkészülni rá és módosítani.. ha tehetitek akkor augusztus végére ,tudjátok az utatokat.  Ismétlődni fog  a januártól -májusig tartó  időszak..  augusztus végéig..

Szeptember-októbertől indul újra  (a karantén kezdete azaz márciusi időszak) és egészen december közepéig tart majd. A Szaturnusz és Jupiter jegy váltásáig.

(A Plútó csak 2023-ban vált jegyet és lép a vízöntőbe..)

        Emlékezz vissza mi történt veled akkor? 

 Javaslatom az jegyezd most le..írd le.. és így      tervezd, ennek függvényében a nyarad!!

           Jó munkát Mindenkinek!! 

Merienn

idevágó idézet

A múlt elmúlt, ezért nem létezik; a jövő még nem kezdődött el, tehát nem létezik; a jelen pedig csupán a kettő közötti határt jelenti, melynek nincs kiterjedése, ezért az sem létezik - az egészet mi magunk konstruáljuk azért, hogy rendet teremtsünk a gondolataink között.

Erling Kagge

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.