Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Október 1. Kos telihold

2020.09.27

 A Hold fázisaival teremtsünk harmóniát érzelmi életünkben

 

Az elmúlt 4hétben   felülhettünk ismét egy lelki hullámvasútra. Minden jegyben átlagosan 2 napot tartózkodik a Hold. Így az arra érzékenyek, (Rák nap/ascendens, Hold az I. házban) különösen.

Megelőzhetjük ezeket az érzéseket ha figyeljük magunkat, hogy 1-1- napon hogyan változik a hangulatunk. Így már előre felkészülhetünk, tervezhetünk . Pl. ha tudjuk, hogy Kos jegyben van a Hold akkor kicsit erőszakosabban kommunikálunk vagy lendületesebbek vagyunk. Vagy pl. Halak jelben akkor pedig, roppant érzékenyek lehetünk, talán többet sírhatunk is.

Miért nem tervezünk egy hónapra előre?

Ehhez nyújt segítséget most a Lenormand kártya üzenete, hogy hogyan tegyük mindezt !

Ez az üzenet nem szól mindenkinek, próbáljátok meg kicsit jobban átérezni mondanivalóját. Illesszétek be az életetekbe ,élethelyzeteitekbe .

Mit kell tennünk?

Nos, most egy ciklus végéhez értünk. A következő 4 hétben az a  feladatunk, hogy megerősödjünk.. Nézzétek meg , hogy az életnek melyik területén van az elakadás. Hol vagyunk a leggyengébbek. Ott van a feladat.

Akadályozó tényezők

Meg kell erősíteni ott az érzelmi szálakat,  de magunknak kell rájönni, hogy hogyan. Ez a legfőbb kihívás ebben a 4 hétben. Utat találni, kulcsot találni ahhoz a területhez..

Hogyan?

Segítséget is kapunk hozzá. Mi a célod azzal az élethelyzettel? Megtartani? Elérni? Elhagyni pl. rossz szokás? ha már tudod, hogy mit szeretnél elérni, akkor nyert ügyed van. Ha még csak most azonosítottad magát a gondot akkor se keseredj el. Soha sincs késő. Indulj el a kitűzött cél felé. Tegyél lépéseket, dolgozz ki stratégiákat. Egyre viszont nagyon kell vigyázni, csakis a magad érzéseit vedd figyelembe. Ez nem önzőség, pont ez a stabilitás, nem cselekedhetünk más  érzései szerint. Pont ez benne a lényeg  ahhoz, hogy megerősödjünk tisztázni kell azt, hogy nekünk mi a fontos.

 

Kaptunk egy bónusz kártyát is (kiesett) 

A HÁZ

Mit szimbolizál egy ház ? Egy menedéket, egy otthont.  Az otthon az mi magunk vagyunk.  A bensőnk ,mennyire vagyunk biztosak az érzéseinkben, vagy mennyire nagy a félelmünk. Hogy néz ki a Te otthonod? Mik zajlanak bennünk? Milyen érzelmi reakciók azok amik esetleg gátolnak vagy segítenek. Ha a félelem, az aggódás uralkodik akkor meg lehet, hogy ki vagy szolgáltatva. Ne feledjük el, hogy azok vagyunk amire a legtöbbet gondolunk. Hogyan látod magad? 

Legyen ez a feladat , 4 hétre  lebontva.

1 hét:  Most van a tetőpont, Kos jelben lesz a Telihold tele vagyunk/lehetünk düh-vel, indulattal. 

2. hét: csökken az energiaszintünk. Ami egy kicsit most segíti a munkánk.  Lelassulunk, beazonosítunk. Foglald itt szavakba a problémát.

3. hét: Új Hold. Itt tudunk már a tettek mezejére lépni. Itt készíts terveket. Akár írj levelet az angyaloknak, vagy univerzumnak. 

4. hét növő Hold (Telihold) itt már láthatod a munkád végeredményét. 

Nyilván nem lehet 1 hónap alatt újjászületni és nagy eredményeket várni ha semmit sem teszel érte fizikálisan, csak gondolatban játszol vele. Akkor azok vágyak  is maradnak !

Szeretettel: MerieN

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.