Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nézz szembe magaddal

2020.04.28

Április 28. kedd, Mars napja .

Itt az IDŐ.

Újra aktualitássá vált az önvizsgálat ideje.

Az elkövetkező időszakban konkrétan október hónapig, arra kényszerülünk,hogy magunkba nézzünk. Visszajöhetnek sok éves szituációk,melyeket akkor esetleg egyéb módon oldottunk meg,akkori tudásunknak és érzelmeinknek megfelelően reagáltunk le. Olyan megoldási lehetőségeket választottunk amiknek az eredményeit most "arathatjuk le". 

Transzformáló hatású bolygónk a Plútó,október hónapig arra akarja felhívni a figyelmünket,hogy keressünk a helyzetünkben azokat a megoldási lehetőségeket amelytől esetleg tartunk. Miért is vannak félelmeink.. Mitől nem merünk   lépni bizonyos helyzetekben.

2008-tól van a Plútó a Bak jegyében,az elmúlt 12 évben keresd meg azt a területet amely ez idő alatt hatalmasat változott vagy a Te hozzáállásod alakult át. Mi történt ez idő alatt?

Új munkahely,új párkapcsolat,esetleg hitelt vettél fel, a külsődön történt változás,beteg lettél, gyermeked született. Gondolkodj el.

Komoly munkára hív,mely hosszútávra tervez ismét.Ősztől pedig a helyzetek amik körülvesznek  majd,más módon kell megközelítened a megoldását az eddigi megszokottól eltérően.

A nyár most másképp fog telni,lehet boldog és lehet gyönyörű utazásod,de azzal a különbséggel,hogy nem hagyod el az otthonod. Gondolkodtál már azon,hogy mi a legfőbb félelmed? Amivel nem mersz szembenézni,mert nagyon megijeszt ha eszedbe jut. Nincs azzal baj,ha megijedsz ,csak keresd meg az okát a "miértjét". Azzal van dolgod!! Ismétlődő helyzetek amikor megjelennek és pont a félelmed tárgyát piszkálja nézz szembe vele.

A probléma  (baj)nem maga a probléma (baj)..

A probléma (baj)  AZ, ahogyan hozzáállsz a kezeléséhez,annak megoldásához!!

Talán a legszebb élmény, amelyben bárki részesülhet, a tudat, hogy ura a sorsának és a jövőjének. Brian Tracy

Életünk eseményekkel teli.minden nap ami történik veled az ,az előző napi vagy időszaki cselekedet eredménye! Ha túlélésre játszol, akkor szervezetlen és sok külső hatást,befolyást engedsz magadhoz. Tehát nincs konkrét célod az életed kézben tartásához. Tudod hová szeretnél jutni? Látod magad akár 5-10 év múlva? Mi kell annak megvalósításához,hogy a vágyott kép megvalósuljon. Kezd meg a lépéseket ,a célhoz. Mérd fel ,milyen eszközök szükségesek azok eléréséhez. Megvannak hozzá a képességeid, a kitartásod,a fókuszod.. I

tt nem férhet bele a félelem.. Legyél bátor hát és nézz szembe a félelmeddel! Nincs biztosíték semmire sem az élettől,a BIZTOSÍTÉK  TE MAGAD VAGY !

Ne bánd,ha  sérelmeket  szereztél ez idő alatt,ezek megerősítenek ha jól kezeled őket. Vizsgáld meg mely tulajdonságaid kerültek a figyelem központjába mikor megélted azt a helyzetet. Nem az a fontos,hogy mi történt,hanem az,hogy mire akart rávilágítani . A függés? vagy kiszolgáltatottság? Bizalom? Mind-mind arra ösztönöz,hogy ismerd meg magad,hogyan reagálsz ezekre az ingerekre. 

Hálás lehetsz azoknak, akik a múltban sebeket okoztak neked, hiszen sokkal erősebbé váltál általuk. Brian Tracy

ha-tudni-akarod--hogy-mi-tortenik-egy-ember-fejeben--eleg--ha-megnezed--mi-tortenik-vele-az-eletben.-brian-tracy.png

 

Merienn

  •  
  •