Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HETI tarot előrejelzés

2020.01.20

 

 

 

2020.április 13.-19.

A hét első harmadában az ösztöneink,megérzéseink kerülnek előtérbe. A mostani helyzetünk rávilágíthat a bensőnk állapotára. Jó súgó, most a lelkünk. Fogjuk vissza az indulatainkat,keressük a békét magunkban és a környezetünkben. Sokszor a felgyülemlett energiánk miatt igyekszünk gyorsan még melegében elvégezni,megcsinálni a dolgainkat. Most van rá időnk,energiáit spórolhatunk és főleg nyugalmat érezhetünk,ha most átgondolva tesszük amit kell. Ne siettessünk semmit sem. Tervezzük meg és fogadjuk el úgy, ahogy majd alakulnak a dolgaink.

 

A hét közepe:

Nagyobb hitre lesz szükségünk mint eddig bármikor is ..

Még mindig türelemre vagyunk intve,még mindig visszafelé és befelé kell húzódnunk.

Ha nem elég erős az alap,akkor újrainduláskor könnyen összeborulhatnak dolgaink. Szilárdítsuk meg,tervezzük meg és főleg higgyünk abban amit készülünk megvalósítani. Ne azt nézzük,hogy a szomszéd mit és hogyan ..keressük meg magunkban azt a töretlen lendületet és erősítsük meg,tervezzük meg ,vezessük le és pontosan számoljuk ki- Vagy legalábbis csináljunk egy hosszútávú tervezet. Ne csak az anyagiakban gondoljuk át,hanem az érzéseinkkel is foglalkozzunk. A lelkünket is etetni kell,előbb jól kitakarítani,lepucolni..szembenézni..

A hétvége

Változatos hétvégére ébredhetünk, benső harcainkat ahogyan az elménk és az ösztöneink alakították a hetünket..annak függvényében alakul a hétvégénk. Még mindig nem a cselekvésé a főszerep..cselekvés most abban valósulhat meg,hogy a héten felmerült gondolataink dolgokról és azzal kapcsolatos érzéseinkkel mit kezdünk.. nem sokáig lehet a szőnyeg alá sepregetni a dolgokat.. minél tovább húzzuk, annál nagyobb lesz a végén a bumm..

Szóval igyekezzünk a héten szembenézni önmagunkkal és érzéseinkkel. Elképzelhető,hogy kap hozzá segítséget az ,aki bátor - és elindul nem csak kósza ötletként egy úton..-

Merienn

**********************************************************************

Március 16-22

Március harmadik hetére szól ez az előrejelzés. Igazán vegyes racionális-> elfogadó->megértő hangulattal telik

A hét első harmadára orvoslás történik,orvosoljuk a kialakult helyzetet..majd a törvényi előírásokat betartva az igazságra fény derül. Mi az az életedben amit még nem sikerült eldöntened?Merre menj?Keresed a megoldásokat és közben időnként falakba ütköztél,mert esetleg nem törvényes(szerű) amire gondoltál. Legalábbis nem kivitelezhető. Lehet akadályokba ütköztél vagy falakba amikről mint egy ping-pong labda lepattantál. A megoldás az igazságokba rejlik,keresd meg a Te igazságod az életedben,ne azt amire gondolsz,hanem azt keresd amit ha magadba nézel őszintén akkor meglátsz. Erre szólít fel minket a mostani válsághelyzet,nézd meg MAG-ad belülről is. Merre kóborolt el a szellemiségünk,mennyire más lehet az igazság mint amire gondolunk,hogy AZ.

A hét közepe táján,rádöbbenünk,hogy az ÉLET(ünk)merre tart. Ha a valóságot látod magadban és nem a gondolatiságunk által kapott képet, akkor szerencsés VAGY, szerencsés abban,hogy láthattad a hét eleji igazságod. Van erőd,tovább lépni és van ráhatásod/igényed a változtatásra. Lassan az egész eddigi 2020.évet a változások és formálások jellemzik. Le kell zárni dolgokat illetve el kell varrni a szálakat. Csakis így gyógyulhatnak be a sebek,a régi sérelmek menet közben felszakadhatnak,esetleg begyulladhatnak(félelem) , Tiszta munkát kell végezni. Át kell számolni,tervet kell készíteni. Újra indulás. Vagy teljes befejezés/elengedés.

A hétvégére talán elfogadjuk amit találtunk/látunk magunk körül. A heti zavar lassan leülepszik,s kezdünk érezni. Még azért kicsit dühöngünk talán a tehetetlenségünk miatt. De a mérleg nyelve az ösztöneinkre billen. Hallgass a belső hangodra. Nehéz,nagyon nehéz lehet meghallani ha körülötted zajos a világ, és főleg pánikos a hangulat. Csak néhány szabályt kell betartani és lecsitulhatnak a kedélyek . Ez az út vezet befelé és lefelé amire épp szükségünk van. Nem baj ha elhúzódik erre vagy arra pár nappal a folyamatunk.. A nagy durranás azért még várat magára.

Szeretnék írni a Szaturnusz Vízöntő jegybe lépéséről is. Azt egy külön bejegyzés formájában meg is teszem. Amikor időm engedi,igyekszem.

*****************************************************************************

 

 

Március 2- 8

Március első hete

Hét eleje

Valami véget ért már végérvényesen. Elűztük a telet a busójárással előző hétvégén. Várjuk a tavaszt. Várjuk,hogy újra éledjen az Élet! Még a szervezetünk nem állt át. Tavaszi fáradtság lehet úrrá rajtunk ,szervezetünk kimerült s itt van a vírus is még.. Már kifelé kacsingatunk,kacsingatnánk,de még visszahúz a téli sötétség minket.

Hét közepe

Ösztöneink vinnének,várjunk még vele. Intuíciónk erős, érezzük,de mégis visszatart a gondolatunk. Így van jól. Maradjunk,megkapjuk az égiektől majd a rajt jelet.

Hétvége

Nem hiába kellett még várnunk,nehézségek és megoldandó problémák,helyzetek amik elénk jöhetnek a múltból. Kényszerhelyzetek mutatkoznak megoldásra várva .  Lezárások hétvégéje. Közeleg a nagy lehetőség a megújulás. Mint amikor még várunk a kórházi zárójelentésre.. Tudjuk,de még nincs a kezünkben..

 

 

Február 24 -március 1. hétre

Bezárul egy évkör hamarosan. Az asztrológiában, a tavaszponttal indul egy új év. Azaz ,március 20 -al. Közeledünk a dátumhoz,így még mindig a lezáratlan ügyekkel van dolgunk. Ehhez nyújt segítséget a heti tarot,hogy vezessen bennünket a célunk felé. Nem súgja meg ,mit csinálj egészen pontosan,DE megmutatja,hogyan haladj a célod felé. Ne felejtsd el ,hogy a célod Neked kell kitűznöd.

A "hogyan " és "miként kell(ene)" magadon munkálkodni ehhez.

A hét első harmada:

Kitartás,igazán nincs messze már a jutalmad. Az igazi megmérettetés most van. A Szaturnusz jegyet vált, hamarosan(Vízöntőbe lép). lezárul egy helyzet és a gyümölcse most érlelődik. Emlékeztetlek,ne várd a sült galambot. Hoztál intézkedéseket? Léptél bizonyos ügyekben? Túlléptél a komfortzónádon?(erre szokták mondani,hogy megerőszakolom/tam magam). A gyümölcs pont olyan érett lesz mint amilyen, mélyre nyúltál magadban,azaz mennyire léptél túl a komfortzónádon.

A hét közepe.

Tapintható a gazdagodás (nem pénzben), gyarapodás is. Ezek a hatások épp úgy hozhatnak gyermekáldást is ,mint egy termőföld megvásárlását is. Egy lehetőséggel élt helyzet , gyarapodását is. Tehát ,ha sikerült az elmúlt hetekben elindítanod egy projektet akkor most újabb,egy szinttel feljebbre lépsz benne. Ne feledd ,minden történés egy korábbi döntésünk következménye.Ennek megfelelő lesz a gyarapodás mértéke is.

A hétvége

Kiegyensúlyozott lesz a hétvége. Tarts mértékletességet mindenben. Ne vidd túlzásba az aggódásod,óvakodj a hirtelen felbukkanó lehetőségektől ,mert ezek becsaphatnak. (retrográd Merkúr márc.10-ig). A vásárlásokat gondold át, még egyszer. Tényleg szükséged van rá?Amennyiben az érzéseiddel és céljaiddal tisztában Vagy,akkor ezek a hatások nem hatnak Rád. Tehát,kiegyensúlyozott lesz a hétvégéd,mert tudod,merre akarsz haladni. A hétvége pihenésre való,hallgass zenét, nézz motiváló videókat. Töltsd a családoddal, tervezgessetek apró részleteket is figyelme véve,ha ez esik jól.

UI: Új Hold volt a hétvégén,(pontosan február 23. vasárnap du. fél5 tájékában). Teremts .. Nézd meg mire van szükséged a célod eléréséhez. Fókuszod legyen befelé,önmagadba. A hogyant az élet eléd sodorja. A hatalmas erő, ami körül vesz minket,gondoskodik arról,hogy a megfelelő emberekkel találkozz akik segítenek. Csak egyetlen dolgot kell tenned. TUDD!!HOGY HOVÁ AKARSZ JUTNI !!

Szeretettel: MerienN

Időpont kérés

Feng shui

Kérdezz: merienn.eoldal.hu@gmail.com

******************************************************************

Tarot előrejelzés február 17-23

Hét eleje: Akasztott ember

Kissé elakadhatnak a dolgaink,nehezebb megszervezi a dolgokat és a körülmények sem kedvezőek.

Akadozhat a kommunikáció lehet,hogy elromolhatnak az elektromos gépezetek,félrecsúsznak levelek,sokat állhatunk dugóba. Félreértések akadhatnak.

Ha nem lassítasz ,akkor még furcsább dolgok történhetnek. Próbálj a hét elején, csakis azokra a dolgokra koncentrálni, amik már a zsigereidben vannak. Nem ajánlatos új terveket és vállalkozás,vagy új dolgokat elindítani. Ha lehet ne ezen a héten akarj megtanulni síelni,korcsolyázni.

A hét közepe: Szeretők

Döntési helyzetbe kerülhetünk. Nem csak pénzügyeket illetően,de érzelmi leválások is előfordulhatnak. Tégy a legjobb belátásod szerint,nem kell megfelelned senkinek sem. A helyzet amiben vagyunk, többnyire mi alakítottuk így egy korábbi döntésünkkel. Ne függj senkitől sem, az érzelmi függés az fogság.. miért engednéd,hogy irányítsák az érzelmeidet/életed.Az nem szeretet. Itt az idő,hogy felismerd és szeresd magad. Vállald fel magad.. nem lesz könnyű,de felszabadulsz a terhek alól.

A hétvége ERŐ

Kitartás !!röviden. Végy erőt magadon!!

Semmi sem jön magától és ne várd a hirtelen változást,változtatásból való eredményt.

Tervezz és akkor cselekedj az szerint, abból már születhetnek pozitív események ,eredmények. Mindenért dolgozni kell keményen. Nem mindig a fizikai munka hozza el a kívánt változást,lehet hogy magadról kell levetned néhány bőrt .. önszántadból. Ez is fizetség .

Talán ez a legnagyobb, és az egyszer biztos,hogy megtérül ,mert ez igen nagy MUNKA. Belelátni magunkba és látni a jövőt illetve tudni,hogy melyik úton megyünk a cél felé.

Hajrá!!

Még 1 lehetőség van!!

Ingyen, 1 kérdés és egy válasz ..

bővebbet itt olvashatsz.

Lehetőség adódik  online,videós konzultációra is.

Konzultációs elemzés időpontért,érdeklődj  levélben!

merienn.eoldal.hu@gmail.com

Februárban, még az 5 éve tartott áron !!

Öleléssel : MerienN

***********************************************************

Tarot előrejelzés február 10-16

A hét első harmada Végítélet

Sokan nem szeretik ezt a lapot. Ugyanis a végítélet kártyája, inkább a feltámadás érzését adja.

Nézzük:

Meglepő fordulatok,események történhetnek. Nem számítottál rá és megjelent . Ne feledd ami most történik veled annak a magját elszórtad valamikor. Ettől függően jönnek majd a meglepetések, az életedben.. Gondold át milyen múltbéli gondolatokat,cselekedeteket tettél/ültettél? Milyen volt a hangulatod,mire vágytál és mit kívántál?Légy rugalmas és ne ijedj meg. Legyél bátor és tedd amit kíván az adott meglepetés.

Hét középső harmada:

Rendben simán mennek a dolgaid,folynak az események és minden úgy jó , ahogy van.Tartsd meg az egyensúlyod és tedd amit kell. Akkor lépj ,amikor szükséges,most hallgass a belső ösztönös megérzéseidre. Sose tegyél más kárára .. Később megkapod érte a "jutalmad". Pillanatnyi sikerért, ne kockáztass. Érdekemberek ,saját magukat mentve csábíthatnak ebbe-abba. Mérlegelj , és tartsd meg az egyensúlyod és a jó érzésed.

 

Hétvége

Lehetőségeket hoz továbbra is. Munkaajánlatok és jó,de száraz,hideg idő.Teli Hold hatása még tart,teljesítményünk csökkenhet. Mindez a túlvállalás miatt lehet. Mindaz amit a héten tettél,beérik,hamarosan látod a gyümölcsét. Jó kedv és családi,céges bulikra alkalmas. Szórakozás belefér bőven,ünnepeld meg a heted, és magad!!

Még három főt várok,ingyenes elemzésre februárban. Egy kérdés-egy válasz!!erre a címre várom leveled : merienn.eoldal.hu@gmail.com

Bővebben itt olvashatsz a lehetőségről

Szeretettel: MerieN

********************************************************

6.hét február 3 - 9

A hét eleje

Minden úgy jó,ahogy van. Pillanatnyilag nem biztos,hogy kellemesek az érzések amik mostanában kavarognak Benned. De, hosszú távon visszatekintéskor, rájössz majd,hogy kellettek ezek az érzések . Gyors felismerések érkeznek,amik megmutatják a megoldásokat a problémáidra.Lehetőségek mutatkoznak majd a dolgok rendbetételére.Kérlek,figyeld mi zajlik körülötted és benned. Csak saját magadra, a bensődre hallgass. Ösztöneid nem csapnak be.

 

A hét közepe

Ágynak dőlhetsz,náthás vagy emésztőrendszeri megbetegedések fordulhatnak elő.Vigyázz az egészségedre,szedj vitamint,immunerősítőket.

Egy nátha, ha nem szedsz gyógyszert egy hét alatt elmúlik. Ha tovább is fenn állnak a panaszaid,menj orvoshoz a szövődmények elkerülése miatt. Mindez azért történik,hogy felkészülj a havi illetve a tavaszpont (március 3. hete) érkezésekor jövő friss, lendületet adó energiájára. Megtisztulj,erőt vegyél, megszabadulj a maradék "rossztól"akár gondolat az vagy cselekvés . Ha hosszan, lassan gyógyulsz még nem vagy a helyeden.

A hétvége

A történések tükrök.Amilyen a körülményed,amilyen ingerek érnek azok a legbensődből fakadnak. Az élet az egyensúlytörvényén alapszik. Ahogy fenn úgy lenn és ahogy kinn úgy benn. Az igazság amit annak hiszel nem biztos,hogy törvényszerű. Lehet,hogy a Te igazságodnak gondolod,de valaki kárára (akár akaratlanul is) történik. Ezért, a későbbiekben akadályoztatva érezheted majd magad.Légy jó magadhoz és másokhoz.

Ha az anyagi világban akarod megtapasztalni a boldogulást, s nem veszed figyelembe a hozzávezető érzéseidet, akkor felborul az egyensúly.Ahogy vetsz,úgy aratsz.

 

Napi segítséget az arkangyaloktól itt kaphatsz

Az vagy amire a legtöbbet gondolsz

Lapozz lejjebb,és vizsgál meg azt,hogyan igazolódott be számodra,kaptál-e segítő üzenetet a hétköznapokhoz.

Áldás Rátok,szeretettel: MerieN

****************************************************

5.hét Január 27-február 2.

A hét eleje: UralkodóNő

Gyarapodás,stabilizálódás.
Kulcs szavai: Vénusz, szépség, szerelem, anyaság, nőiség, bölcsesség, szellem és anyag kapcsolata, belső és külső gazdagság.
Foglalkozz magaddal,gondozd ,ápold tested,lelked.
Az Új Hold hatása még tart ,teremts az életedben harmóniát rendeződj.
 
A hét közepe: Remete
Kulcsszavai : Szűz, saját belső világosságunk megtalálása, befelé haladás, termékenység, tökéletesség, befejezés, szüret, nyugalomban lenni saját belső központunkban, bölcs vezető
Fogadd el magányodat!
Ne törődj azokkal, akik nem értenek meg, akik szívesebben vennék, ha te is a tömeg része lennél.
Ha találkozol egy bölcs vezetővel vagy tanítóval, csatlakozz hozzá.
(Kérdés : Vannak lezáratlan helyzetek vagy kapcsolatok az életedben? )
 
A remény, a bölcsesség és a mélyebb összefüggések felfedezésének kártyája.
Azt mutatja, hogy olyan dogokat tervezünk vagy indítunk útjukra, melyek a messzi jövőbe nyúlnak és melyek pozitív alakulását jogosan remélhetjük.
Ebben a korai szakaszban gyakran még nem is vagyunk tudatában ténykedésünk messzemenő hatásának. Csak az eseményekre visszapillantva válik világossá előttünk, milyen döntő volt az az irányváltás, melyet a Csillag akkoriban jelzett. Mint a vetés kizöldülése, ezen cselekedet eredményeinek felismerése is időt igényel.

*************************************************************

 4. hét Január 20-26
Heti Tarot előrejelzés

A hét eleje: Főpap
A kártya azt üzeni,hogy abban cselekedj amiben hiszel.
A remények és vágyak most nem idesorolhatóak.
Mi az a dolog ,amiben meg van a meggyőződésed?
Vannak olyan befolyásoló tényezők, amik nem támogatják a célod?
A hét elején tartsd ki a hited mellett,de vigyázz,hogy a meggyőződésed félre ne vezessen.
Valamiről azt gondolni,hogy úgy van ,az még nem tény.
Készíts listát, a teendőkről és az szerint cselekedj.

A hét közepe : Főpapnő
A hét közepén hallgass a megérzéseidre is.
Benső,gondoskodó éned sugallni fogja az érzékenységeden keresztül ,az aprónak nem mondható, igazításokat.
Néhány dologban, a tervedben , a hétköznapjaidban tedd hozzá azt amit a szíved is diktál.
Gyarapodás lesz a következménye, vagy a termőfölded alapozod meg ezzel.
Melynek később sorsfordító hatása lesz.
Jegyzetelj, írd le milyen dolgok jönnek fel Benned.
Az írásnak teremtő ereje van.
Használd!!

A hétvége: Halál
Ismét előjött ez a kártya.
Még mindig van teendőd valamivel.
Vizsgáld meg,mik azok a dolgok az életedben amiktől el kell válnod,mert nem gyümölcsözőek vagy esetleg megbetegíthetnek.
Testi tünetekben megjelenhet a hányás és hasmenés mely arra kényszerít,hogy állj meg.
A test nem tudja tovább feldolgozni és/vagy tárolni a negatív hatásokat,szabadulna.
Minden jó dolgot az életünkben rombolás előz meg.
Csak a tapasztalások útján fejlődhetünk.
Végezz önvizsgálatot.
Nézd meg az eseményeket a történéseket,NE csak a te szemszögedből.
Az igazság nem azonos,a nekem van igazammal .
Blog:
merienn.eoldal.hu

Napi angyalkártya üzenetek itt,amik mindig frissülnek:
https://merienn.eoldal.hu/cikkek/napi-arkangyal-uzenet.html

Ha döntéshelyzetben lennél,s nem tudod merre tovább, írj:
Ha szeretnél még éves elemzést kérni ,Tarot kártyából,segítek.
Nehéz helyzetben vagy és megoldást keresel, írj.
Ne mondj el semmit sem magadról, mert az befolyásol engem, minél kevesebbet tudok rólad, annál jobb!!
(Természetesen számlával,megbeszélt időpontban,messenger hangüzenetben,(videó könnyen megszakad),előreutaláskor a közleménybe írd meg email címed és küldöm a számlát.).
Szeretettel: MerienN

https://merienn.eoldal.hu/cikkek/napi-arkangyal-uzenet.html

 

img315b.jpg

Heti Tarot előrejelzések
merienn.eoldal.hu

Oszd meg,hogy eljusson ahhoz a Valakihez, Akinek igazán nagy segítség,lehet! Köszönöm
************************************
Heti Tarot előrejelzések
3. hét Január 13 - 19 napokra
A hetet harmadoltam,lesz hét eleje -közepe-vége
3 lapot húztam a Nagy Árkánumból illetve az Arkangyal csomagomból.

Most a Nagy Árkánum orákulumját tolmácsolom Nektek.

A hét eleje: HALÁL lapja
Ne csüggedj,Örülj,hogy felismerted mi az, ami már nem viselhető. Örülj,ha nem betegedsz meg és nem ér baleset sem. Ideje változtatni,új irányt venni.Engedd be a változás lehetőségét. Legyél őszinte magadhoz. Ami volt elmúlt,meghalt. Ismerd fel ,hogy nincs mit tenni.Tegyél pontot és gondolkozz el!

A hét közepe: ERŐ
Ha sikerült a helyzeted bepontosítani,s tudod már mi az ami már végképp viselhetetlen. Akkor megkapod az erőt ,ahhoz,hogy végig csináld. Ne nézz hátra.. (most is jöhet a farkas..) Lesznek mélypontjaid,tarts ki, akár milyen "jó" is lenne visszacsinálni..Olyan túlélő és hatalmas lendület, segítség ami körül vesz ezekben a napokban, ritkán adatik. Ne veszítsd el a hited! Csak előre!

Hétvége: REMETE
Áll a Bölcs a lámpással a kezében,botjára támaszkodva. Keresi a sötétben,merre tovább. A lámpás fénye ad némi fényt,indulj el. Vond le a konklúziót és hallgass . Ne veszekedj,nincs vita . Vállalj felelősséget és előre nézz. Ne pazarold arra az energiád ,hogy visszanézel és mi lett volna ha.. Már nincs hátramenet.. Fogadd el az új helyzetet és keress megoldásokat! Jönni fog 
Írj,tegyél egy hangulatjelet,akár megírhatod ,hogy éppen mi volt az amire, NEM-et mondtál 

Ez a kártyavetés egy általános előrejelzés,nem helyettesíti a személyes konzultációt.
Időpontkérésért írj,üzenetet.!
https://merienn.eoldal.hu/

img315b.jpg

**********************************************************************************

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.