Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szeretet nevében!

2012.11.18

 

07.jpg3.jpg

 

Drága Emberek,Halandók!

Kéréssel fordulok Felétek...

Mégpedig azzal a kéréssel,hogy HARCOLJATOK Magatokkal a SZERETETÉRT! Engedjétek be, had áramoljon felétek s adjatok minnél többet embertársaitoknak. Ismerjétek fel a múlt sérelmeit  magatokban

mik azok a tényezők amik miatt nem tudtok bízni és szeretni

csalódások,szülői sérelmek,párkapcsolati kudarcok mind-mind a múlt    történelem. Az,hogy mi történik a világban körülöttünk,rajtunk  kívülálló tényező- nem befolyásolhatja az érzéseinket. Nincs pénz,se szerelem? Mit kapunk a pénzért--igazatok van-- kenyeret !! amit gyermekeinknek adhatunk eledelül

. De ha engeditek a szeretetet soha nem fordulhat elő,hogy nem lesz.,mert mindig lesz egy Angyal Veletek egy barát,ismerős,egy lehetőség amivel pénzt kereshettek.

Szeretet az éltetőerő ami ha körül vesz minket semmi bajunk nem eshet.Szintiszta védelem mert míg létezik addig csak azzal leszünk körülvéve és abban úszkálni,elhihetitek,boldogság!

.Hogyan fogjatok hozzá? nagyon egyszerű..

Mély önvizsgálat,önrevizió  szükséges-,mint a számítogépen a reset gomb,hogy ebben a gépies világban ezzel a szó használattal éljek-.S mikor elértek életetek fordulópontjaihoz,gócpontokhoz,kérlek ne építsétek be újra az emlékeitek közé,lépjetek át rajta,dolgozzátok fel,vonjatok tanulságot,s főleg ne hibáztassatok mert azzal újra hamis útra keltek.

Nézzetek a Párotokra, mit éreztek?Mélyen őszintén,magatoknak sem hazudva értékeljétek át a kapcsolataitokat.

Küzdjetek értük,mert minden menhető,s ezzel nem a menekülésre "szabadulásra"gondolok, hanem beszélgetésre,megoldásokat Együtt keresve....Nagy út és nehéz...

Egyedülállóknak,szintén. Mit rontok el folyton?,hogy nincs számomra megfelelő Társam! A NŐ és a FÉRFI alkot egy párt... Mit ront el? Talán túl sok elvárása van,vagy nem tud megfelelően szeretni....egyszerűen a Férfi azt érzi "rátelepednek",.A Nő megérzi ha közeleg az igaz szerelem,de ez már egy másik téma....

34918_56790.jpg

Újra építkezni,tudatosan,Akarni azt,hogy boldogok legyetek,nyitott szívvel járni,szeretni és szeretve lenni érzés igénye s ezért tenni is..nem nagy dolgokat,csak egyenesség hitelesség kell hozzá,nevessetek- mosolyogjatok,örüljetek a Napnak, a Csillagoknak,az őszi faleveleknek,az esőnek,hogy szomszédod Rátok köszön,hogy van munkátokBarátotok,Párotok,Szülőtök,Gyermeketek mind-mindenek ami már természetesnek tűnik,mert azok az igazi értékek..!!!!!

 

Olvassatok sokat,hogy a gondolatok eltünjenek,meditáljatok,hogy csillapodjatok,játszatok gyermekeitekkel Ők őszinték,azokat az elmulasztott éveket nem tudjátok visszahozni.Sportoljatok,sétáljatok,kerékpározzatok,levegőzzetek,hogy elmétek kitisztuljon..

Ilyen Harcra hívtalak Titeket,!!!

Csak arra kérlek,hogy gondold át a fenti sorokat34918_56763.jpg!

Az ember olyan sok vitás helyzettel találkozik az életben, és szereti az egyértelmű megoldásokat. Sokkal könnyebb, ha valakit szépen be lehet sorolni egy kategóriába, szent vagy szörnyeteg, ördög vagy angyal. De ez szinte sohasem működik. Legtöbbször nincsen fekete vagy fehér, csak a szürke különböző árnyalatai.

Egyértelműen az angyalok jelenléte az is, amikor valamit csak úgy megteszel anélkül, hogy értenéd, miért. Ilyenkor mondod, hogy nem tudom, miért mondtam; nem tudom, miért jöttem ide; nem tudom, miért tettem, de ezt kellett mondanom, tennem, ide kellett jönnöm. Ezek az esetek mind a szeretet nevében történnek. Nem tudatosan, mert az ego nem ilyen nagylelkű.

 

Őszinte szeretettel küldöm Nektek! Merienn