Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csillagjegyek és az Angyalok kapcsolata

nevtelen-terv--2-.png

 

 

 

 

   

 

 

  A "szerencse" valójában nem más, mint hogy az ember körülnéz, hogy meglássa, hol vannak a barátai: mert az angyalok az ő szavaikon keresztül hallatják a hangjukat.

 

 

Összefüggés a  Csillagjegy  és   az angyalok  között!

Kos

Színe a vörös és árnyalatai 

Angyala Ariel ,nyer energiákat képviselnek. Ő a tett angyala,gyorsan és azonnal cselekszenek.. Bátrak vadak és szenvedélyesek.Oda sietnek,ahová más angyalok félnek belépni. A Kos angyala mindig az első bármely helyzet kialakulásában. Ő a kezdet és az ösztönző angyal,befolyásolja a vezetést,a lelkesedést,az erőt,a küzdelmet. Vállalkozó szellemű,szeret kinn lenni a szabadban.

Bika

Színe türkizkék vagy zöld

Angyala Tual vagy Asmodel. Nyugodtak és állhatattosak ők a mély és megfeszített összpontosítás lényei. Szeretik a szép dolgokat az élet élvezetét,a jó ételeket. Kitűnő tervező,jól átlátják a rendszereket. és a hierarchiákat.Mezőgazdaság és földdel való kapcsolat erős lehet. Jobban érdekli mint más jegyeket.Makacs és kitartó. felügyeli a jövedelmet és a vagyont.

Ikrek

Színe a ezüst.

Giel és Ambriel. Lelki folyamatok és energiákkal foglalkoznak a kommunikáció az ötletek áramlása. Kisebb utazások a testvérekhez való viszonyodat a szomszédságodban zajló eseményeket jelöli. A média is a hatásuk alá tartozik. Utazók,előadók, az írók, a tervezők, zeneszerzők oltalmazóik is. Ha valamilyen hírverésre van szükséged ,hívd az Ikrek angyalait.

Rák

Türkiz és sötétkék,sötétzöld

Cael,Manuel,Muriel az angyalai. Elsődleges célja az érzelmek összegyűjtése és szétosztása. Segítenek abban,hogy megőrizd az alakodat. A család és  és az otthon érdekli őket. Ezek az angyalok tudják legjobban befolyásolni a körülményeket. Irányítják a a megérzéseket az érzékenységet. Az ingatlanok birtoklása szintén hozzájuk tartozik.Misztikus értelemben a családot jelképezik.

 

Oroszlán

Narancssárga,sárga

Verchiel az angyala színpompásak is derűlátók,lelkesek,hűségesek. Gyorsan segítenek a szívügyekben .

A virágok és a gyertyafény vonzza az oroszlán angyalait. Hívd akkor,ha nagy eredményeket akarsz elérni. Ők a kényelem a gondtalanságra a fényűzés angyalai is.

 

Szűz

Ezüst és sötétkék

Hamaliel az angyala,dolgok ,gondolatok a cselekedetek a feladatok vagy emberek tökéletessége érdekli. Vagy arra való törekvésre ösztönöz. Kutatás és nyomozás,nagyon részletező,elemző. Művészi alkotókészséggel rendelkezik.

A betakarítás alapelvével foglalkoznak. A nehézségek elsimításán munkálkodnak,ha arra kéred őket. Segítenek a kommunikációban is. Ha okos megoldásra van szükséged egy problémával kapcsolatban,számíthatsz a szűz  angyalainak segítségére.

 

Mérleg

Rózsaszín és világoskék 

Zuriel és/vagy Jael . A harmónia és egyensúly energiái érdeklik. Vonzzák a jogi események a másoknak való tanácsadás vagy azok a helyzetek amikor az emberek között együttműködésre van szükség. Foglalkoznak az élők és mind a holtak dolgaival. Egyensúlyra törekszik minden helyzetben.

 

Skorpió 

Gesztenyebarna,fekete

Barchiel,Sosol az angyala. Nagyon érdekli őket az álmok  és azok értelmezései. Ha egy álom foglalkoztat akkor hívd a skorpió angyalait. Rendkívül misztikusak. Egyben pedig a végletekben is gondolkodhatnak. A titkok a mélyebb összefüggések értelmezéseit keresik,rendkívül jól látják a dolgokat,ha jobban befelé figyelnek. Transzformáló hatásúak,az emberek átalakulása érdekli őket. Lelki energiákat az okkult tudományokat és tudást uralják. Nagyon jó nyomozók lehetnek.

 

Nyilas

Lila,sötétkék

Advachiel,Ayl az angyaluk. A lendületes energiák jellemzik. Mágiát végző angyalok ők.

Ha keresed az életedben a helyedet akkor kérd a segítségüket. Előadás,írás, könyvkiadás foglalkoztat hívd őket. Sokat utazol? akkor is!! Szeretik a jó kedvet a szabadságot a nevetést..Egyetemekkel a felsőfokú tanulmányokkal is kapcsolatban áll,vizsgaidőszakban is kérd meg őket.

 

Bak

barna,fekete

Hamael az angyala,elsősorban a térrel és idővel áll kapcsolatban. A pénzügyek ,a banki ügyek,biztosítások,szabályokra összpontosítanak. A formaságokkal törődnek. Az egészség ,nyomozás,orvosi ügyek laboratóriumok,nyomózó szervek,irodák tartozik még hozzájuk. Minden olyan dolog ami a józanságot,a hideg fejet és a  felelősséget igényli ,őket keresd. Kemény munkára hív és felelősséget kell vállalni .

 

Vízöntő

kék

Cambiel,Ausiel angyalokkal kell dolgoznod ha, lendületre van szükséged az életben. Feltalálók,az informatika,a felfedezés áll hozzájuk a legközelebb. Barátok ,remények,kívánságokkal hosszútávú dolgokkal ,álmokkal és célokkal,klub alakításával,nagy embercsoportokkal kell  dolgoznod keresd őket.

 

Halak

zöld  leginkább a vizes zöld  színek.

A lelkierők a a természetfeletti erők energiáira összpontosítanak. Az orvoslás az energiagyógyászoknak kifejezetten ajánlatos ezen angyalok segítségre hívása.

Minden olyan tevékenység, mely az embereken való segítségen alapul nagyszerű és ajánlatos. Olyan energiákat mozgatnak meg ,amelyet nem látunk csak érzékelhetünk. Nagyon jó beleérző képességgel rendelkezel? akkor ezer százalék,hogy melletted vannak..

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.