Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Arkangyalok üzenete 2021 január 1- március 30.

2021.január 1. Kértem az Arkangyaloktól útmutatást az első negyedévre heart

Raguel arkangyal Isten Barátja aki segít minket január 1- március 30 között!

 

raguel-arkangyal-93978.jpg

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

   Kulcsfontosságú kifejezések 

                A fizikai test érzékelése

                   A fej az égben a láb a Földön

                    Kapcsolat az őrangyallal

                   Barátság

                   Dolgozni önmagunkon

                  A természet tisztelete

                         Növekedés

                   Anyagi bőség

   Helyet adni magunknak és másoknak

                         Légzés

            Az éteri test stabilizálása

      A Földtől való menekülés  legyőzése

***************************************************************************************************************************************

Arra kér minket Raguel arkangyal,hogy figyeljünk a testi egészégünkre. Káros szokásoktól mentesítsük magunkat, nem csak mentálisan, amikor is a kritika és kéretlen véleménynyilvánítást alkalmazzuk. Egészségkárosító szenvedélyeinket is vizsgáljuk felül.  Az első négy csakrát kell megerősítenünk -gyökér,szakrális,napfonat és a szív csakrát . Erre most nem térnék ki.

Együnk egészséges ételeket és kerüljük az előre elkészített ételeket, főzzünk magunknak. Mikor a test megbetegszik nézzük meg mit akar üzenni a betegség, mi a tünetünk. Valamiért  megbetegedett. Jelzi nekünk és ha figyelünk ha jelen vagyunk, akkor könnyedén felkutathatjuk azt, hogy honnan ered. Valamit nem megfelelően kezelünk. Rossz a kedved? Mire gondoltál mielőtt ezt a nehéz érzést tapasztaltad meg? Rengeteg alkalommal előfordul, hogy saját magunknak okozzuk ezt. Az elme egy "rossz" válasz reakciót ,információt rögzített egy helyzetben s mikor hasonló élethelyzetbe kerülünk, akkor ezt az emlékképet idézi elő ,s ebből adódik a további cselekedetünk . Figyeljük meg magunkon. Írjuk felül ezeket az információkat. Hogy, hogyan tegyük erre számos technika elérhető. (pl. a módszer neve az előfeltételezés. ) 

Figyeljünk továbbra is a benső akaratunkra, a tudatosságunk rendkívül fontos. 

Nézzük meg ,mik azok a dolgok amiket szeretnénk megvalósítani , élni a hétköznapjainkban. Azokat pontosítsuk és azoknak megfelelően cselekedjünk. Ha továbbra is sóvárunk esetleg valami vagy valaki után az csak vágy marad.  Cselekedjünk, a céljainkat  tűzzük ki. Készítsünk terveket ezek lehetnek havi,heti,napi mindegy ,csak legyen egy rendszer az életünkben. A növekedés meg fog jelenni : vagy időben vagy a pénztárcád lesz gazdagabb vagy az egészséged javul.  

Figyeljünk a környezetünkre és a természetet tiszteljük. Ne szemetelj vagy vedd fel a szemetet. Újrahasznosított dolgokat vásárolj,vagy készíts magadnak. Dolgozz fel azokat  amiket lehet újra, vagy add le különböző  intézményekbe a nem használt tárgyaidat. Máshol hasznát vehetik.  

Meditáljunk, tudom, hogy ez folyik a csapból is.  Kipróbáltad már? A gondolatokat is frissíteni kell, ez nélkül újra mókuskerékbe szoríthatjuk magunkat.  Ez által ugyan azok az események történnek velünk.

Ha nem csinálsz semmit másként, ha nem gondolkozol valamiről másként, akkor nem is fog történni semmi sem, másképp.  Tehát olvass tájékozódj, arról melyik technika az ami számodra megfelelő. Hogyan fogj bele?  Először is ha már tudod azt figyelni, hogy mely gondolatok azok amik nagy százalékban uralják az elméd, akkor már nagyon közel jársz ahhoz, hogy megszabadulj a számodra hátráltató gondolatoktól. Amik nem valóságosak, csak elképzeltek.

Óvd , ápold a családod a szüleid és barátaid közelségét. Legyél nyitott a beszélgetésekre és értő , megértő magatartást tanúsíts.  Hallgasd meg hogyan éltek, az internet berobbanása előtt az emberek. Hogyan és milyen eszközökkel oldották meg gondjaikat. Fontos a kommunkáció 2021-ben. Képzeld el, mi történne ha leállna az internet! Mennyire befolyásolja az életed?

Ne vidd túlzásba a munkát ,itt persze nem a megélést biztosító bevételre gondolok, hanem arra, hogy inkább az igényünket vigyük lejjebb minthogy elvegyük a családtól a pótolhatatlan időt!

 

Sportoljunk ,tartsuk edzésben a tüdő és a szív energiáját, izomzatát. Sétáljunk, kiránduljunk. Bicikli, vagy  jóga legyen az bármi, csak rendszeres legyen. Ajánlom a csikung-ot is! 

Szeretettel: MerieN

Ha szeretnél még egyéb információt 2021 évről és annak energiájáról kattints

Nem új év kell. Nem fogadalom. Az álmok eléréséhez nem. Mert az álmod mindig veled van, benned van. Nem évkezdettől, nem naptártól függ. Csak tőled. Nem fogadalmak kellenek, nem újévi elhatározások. Csak te kellesz. Mert nem a fogadalmakon múlik, hogy valamit megteszel-e az új évben. Csak rajtad múlik. Nem egy évkezdethez kell kötni az álmaidat. Azokat bármikor megvalósíthatod. Ehhez nem kell január elseje. Nem kell új év. Ehhez csak egy kell. Te magad.

  •  

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.