Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A siker titka

2020.04.26

Sziasztok !

Még tart a korlátozás,így a jó idő ellenére is akadályozva vagyunk.Elmélkedjünk együtt !

Vajon tudjuk-e illetve tisztában vagyunk-e az idő fogalmával? Pontosan arra gondolok,hogyan is mérhető az emberi életben az IDŐ.. Sokféle megfogalmazás létezik,van biológiai idő, én- idő,tanulóidő,munkaidő,próbaidő és még sorolhatnám..

DE Isten igazából hogyan is mérhető az emberi lélek ideje a Földön?

Mire használhatjuk fel az itt töltött időnket?

Mintha be lenne osztva bizonyos életkorokra és életszakaszokra . De vajon ki szabályozza ezt és miért ragaszkodunk ezekhez a sémákhoz?

Tradicionális időbeosztásokat is követhetünk ,amiket még szüleinktől láttunk és felmenőinktől kaptunk örökségül,így az szerint cselekszünk.

Akiknek minden nap egyforma és nehezükre esik változtatni a szokásaikon most nehezebben élhetik meg..mit is kezdjenek magunkkal?

Rengeteg ismeretanyag elérhető az interneten,de hogyan keressük meg azt az egyet ami egyénre szabott. Isteni coach-ok ,tedd ezt tedd azt.. Van akinek sikerül megtalálnia azt a fonalvéget és felgöngyölíteni magában,hogyan is jutott idáig.

Ismerjük magunkat? Szeretjük magunkat? Elfogadjuk magunkat? Mit akarunk kezdeni az itt töltött időnkkel? 

Legyünk el,éljük túl,szerezzük meg,fizessük ki ..ismerősek? ez a mókuskerék. Találunk valami rövidtávú célt és annak beteljesülésekor örömködünk.

Álláspontom szerint, az élet lényege egy  fejlődési útvonalon halad.

Mit is jelent ez pontosan. 

A hétköznapi létben az a csodálatos,amikor azt csinálod nap mint nap, amit szeretsz.abban meg tudsz újulni ,ötleteid támadnak és megvalósítod azokat. Sikeres az a tanár aki azért tanít,mert ezt akarta csinálni.Egy szakács attól boldog,mert ezt akarta csinálni.

Sikeres az az ember aki tudja hová halad . Motiválva érzi magát ,naponta.

A siker és az idő kapcsolata  nincs korlátozva..szabadon döntheted el,hogyan valósítod meg önmagad ,miben élheted meg önmagad, életkortól függetlenül.

Siker = önmegvalósítás

Gondolkoztál már azon,hogy sikeres vagy-e?

Nem a munkahelyedre és a vagyoni /anyagi helyzetedre gondolok,hanem arra,hogy ami legbelül foglalkoztat, amit meg tudsz  élni,anélkül,hogy lelkiismeret furdalásod lenne miatta.

A siker, pénzben nem mérhető.

Sokan azt gondolják,hogy akkor sikeresek ha sok pénzt keresnek,pedig ez téves.

Az önmegvalósítás,nem időhöz kötött, sikeres lehetsz már egész fiatalon is,és vannak akik ,sajnos egész életükben a pénzt halmozva érzik maguk sikeresnek.

Sikeres emberek egyszerűen azok, akiknek sikeres szokásaik vannak.

Brian Tracy

 

 

 

Merienn,2020.04.26.