Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A belső munka nem áll(hat) meg! 2020. szeptember

Miért nem nyugszik már meg a környezetünk,mitől nem működnek a dolgaink úgy, ahogyan szeretnénk?

Az elmúlt hónapokban elindult egy belső átalakulási folyamat,mellyel mindenkinek szembesülnie kellett. Nem csak a külső világunkban nyilvánulhattak meg hanem a bensőnk is érezhette a változtatási kényszert. Valami nem jó,érzést.

Nehéz lenne felsorolni kinél mennyi minden jött közbe,mennyi bajt,konkrét eseményt, nem várt nehéz helyzeteket okozott az Élet. De egy biztos,terelni akar minket a sors. Nehezen fogadjuk el már azt,hogy folytonos változtatási,döntés sorozatokat kell megtennünk,s közben másra  vágynánk,máshoz lenne kedvünk. Folytonos feladatok és elintéznivalók jönnek utol érnek  múltbeli  (talán helytelen,talán nem ) döntéseink miatt.

Ehhez kértem most a Lenormand kártya segítségét,hogyan fogjunk neki élesben és végérvényesen ahhoz,hogy letegyünk  nehéz sorsokat és meghozzunk olyan döntéseket,melyek (hiánya) akadályozott  minket a kiteljesedésben.

Nézzük első körben mit kell tenned!!

Keresd  meg,hogy pontosan mivel állsz szemben,mely dolog,helyzet az aminek a megoldásával nem boldogulsz. Tedd fel a kérdést hangosan és egyértelműen.Fogalmazd meg és olvasd el többször is ezt az alábbi  tanácsot:

 

Jelen helyzet:

Ne engedd,hogy elbódítson a lilom illata,nem biztos,hogy minden úgy van,ahogyan látszik. Nem biztos,hogy minden AZ aminek látszik. Tudd,hogy mit szeretnél,legyen konkrét célod,irányod,terved. Dolgozz rajta. Nem kell fejben mindent lejátszani,egy párbeszédet,- egy gondolom így  vagy úgy fog tenni - elgondolt ,gondolatból nem cselekedhetünk. Sokszor már el sem tud indulni,egy cselekvési sorozat,mert eldöntöttük fejben,hogy nem fog működni. (Ha ilyen történik veled,azonnal töröld az elmédből,nehéz lehet az út,de biztos vagyok benne,hogy előbb utóbb sikeres lesz.) Indíts el a kalandvágyad,játssz el a gondolattal úgy,mintha nem lenne vesztenivalód,minden eszközöd meg van ahhoz,hogy megold és elindítsd a terved megvalósítását. Hidd el menet közben segítségre lelsz.

 

Vágyaid és félelmeid:

Hinned kell abban,hogy rátermett vagy. Bíznod kell,szinte vakon kell menned és hinned. Nincs más mód a hozzáállásodban. Nézz fel az égre és látod a csillagokat éjjel,azokat csakis éjjel látjuk pedig nappal is fenn vannak,csak a naptól nem látjuk őket. Körülbelül így kell,elhinned magadról is,tudd.

Félelmeid erősebbek lehetnek,át kell lépned egy kaput,egy olyan kaput ahol magad mögött hagyod ezt az éned. Egy olyan emberré kell válnod,mint egy medve aki ugyan nem bánt senkit sem,nem támad rá senkire csak akkor ha meg kell védenie magát. Szilárdan áll két lábon,ijesztő lehet nem igaz? Ne bánts senkit sem ,ne okolj senkit sem,minden úgy jó ahogy van. Erőssé kell válnod,a hitedben a meggyőződésedben,a céljaidban. Mit akarsz,igazából mit szeretnél? Ha még most is kavarognak a gondolatok és nincs kitisztult kép magadról,akkor elölről kell kezdened mindent. Ismerd meg magad,tudd ki vagy? Milyen ember? Milyen célokkal,vágyakkal? Addig míg,nincs - amíg nem tudod hová tartasz,addig csak tengődsz,tüzet oltasz és napról napra élsz. A KULCS ez lesz,lásd magad ,ahogyan szeretnél élni,ahogyan szeretnél szeretni és létezni. Milyen elveket vallasz? Mit hangoztatsz nap mint nap? Ez nem jó,azért mert ez meg ez, az a baj és stb. kezdetű mondatok nem építőek,ne azt nézd miért nem ,inkább a megoldásra törekedj,ne hagyd,hogy ezek a szavak,kimondott  és romboló szóhasználatok ,degradáljanak. Keresd  a miért akarod ezt?-et !!! Keresd meg,miért akarod elérni azt a célod,mit szeretnél belőle profitálni? Több időt vagy pénzt? Ne feledd a pénz a nem változtat meg,nem a pénz változtat meg. A  pénz  ( sok pénz) kihozza belőled azt ,amilyen valójában Vagy!!!!

Nézzük tovább:

Kívülről jövő hatások

Ezek olyan energiák amiket senki más nem ért meg,csak Te tudod magad feloldani. Sokszor hallhatod,hogy olyan rideg vagy, vagy zárkózott,vagy gondterheltnek tűnsz szavakat. Ez a jobbik eset hidd el,ez kifizetődő lesz.

Ha nem, akkor nagyon extrovertál vagy,lehetsz. ( szereti a nagy közösségeket,hangos nevetéseket,nagyon impulzív,tettre kész és beszédes.. ) Húzódj vissza,most pont az ellenkezőjére van szükség. tekints befelé.kicsit koncentrálj,keresd meg hol vagy? Hová tartasz? Ha bulizós vagy ,akkor nehéz lesz,mert nagy a kontraszt. Talán a történések is a nagy világban,kollektív szinten ezt akarják elérni . Tavasszal már megtapasztalhattuk,maradj otthon. A csapból is ez folyt. Most nem lesz ilyen ,hangsúlyos a helyzet,most önszántunkból kell otthon maradnunk. Ha nem, akkor majd más módja lesz,hogy otthon maradj.

( baleset,elbocsájtás,táppénz,betegség.. formájában).

Amit tenned kell:

Képzeld  azt,hogy már úgy élsz és ott, ahol szeretnél. Átérzed a nyugalmat és az illatokat ,biztonságban vagy . Képzeld el,hogy egy gyönyörű virágcsokor amik tele vannak színes virágokkal,mindenféle formájú virágokkal a kezedben van. Margaréta,levendula,kamilla,tulipán,pipacs,és néhány búzakalász is benne van mit szimbolizálhat? Mit érzel ha ezt fogod?Legyél hű önmagadhoz, mint egy kutyus aki feltétel nélkül hisz a gazdájában. Légy kreatív és szárnyalj, a gondolataidban ezt lásd meg. A Jupiter is elindult ma (szept. 13.-án) a nagy szerencse bolygója,lehet,hogy beindulnak a dolgaid,de nagyon vigyázz vele,hogy hogyan kezeled a problémamentesnek tűnő heteidet. Mert szept. 29-én a Szaturnusz is elindul,akkor aztán majd Ő húzza meg a vonalat számunkra. Szóval,ne szállj el.!!!!

Kimenetele a dolgoknak,ha úgy teszel ahogy az üzenet szól!!!

A kínai asztrológiában van egy jegy ez a Jang Fa (bővebben olvashatsz róla ha beírod a google-ba). Szóval ,ez a Jang Fa jegyű ember ,egy olyan személy aki egyedül,de nagyon határozottan áll. Mélyek a gyökerei,hatalmas a koronája is,ezáltal árnyékot adva másoknak Kik hozzá a példánál maradva,alá ülnek,fekszenek. legyél egy Jang Fa! Igen, könnyű lenne ha csak ezt így kijelenteném.és kész.

Mitől lett ilyen nagy? Miért lett ilyen hatalmas a  koronája,dús levelei,ilyen nagy törzse,amik elbírják ezt a nagy súlyt? Mélyek a gyökerei tehát táplálkozik valamivel/ből . Vízzel természetesen,de azt meg kellett keresnie a gyökereivel erre-arra kellett húzódnia a mélybe a föld alatt ,láthatatlanul. Néha,vak vágányai voltak,amik nem találtak tápanyagot. Példánál, tehát azt akarja,hogy keressük meg a mi utunkat,nem baj néha sérülünk . Sírunk és dühösek vagyunk,csak ne okoljunk érte senkit sem. Mikor válaszúthoz érkezünk,keressünk minél több információt,hogy merre menjünk. -erre mi van,arra mi van!- A Fa sem egyből lett ilyen nagy.  Amennyiben sikerül megismerned magad és céljaidat,annál nagyobb siker az életben nincs. Lenormand kártya azt üzeni végszóra,hogy amikor válaszúthoz érsz,akkor tudd,mit szeretnél.Hír érkezhet levél formájában,ami a gyarapodásról szól. amit  ki más mint a Gólya képvisel.

 

További gondolatok

ha tetszett akkor kérlek,oszd meg ismerőseiddel is a cikket!

Öleléssel 

MerieN