Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021 február

2021.01.17

                                  A Tarot kártya üzenete februárra

 

Még mielőtt belefognék ,kértem a Lenormand kártyától útmutatást.

Kértem, hogy mutassák meg minden  jegy legfőbb üzenetét erre a hónapra. A múlt a jelen és a jövő legfőbb energiáját. Ezek rövid tőmondatok inkább sugallatok. Érzésekben jelenhetnek meg. 

Ezekkel az energiákkal kell minden jegynek szembenéznie ,más-más megoldókulcsot kapunk hozzá, elemek ( Tűz elem, Föld elem, Víz elem, Levegő elem ) szerint.

 

Múlt:

 Elárultnak érezted magad , féltékeny voltál. 

 

Jelen:

Magány,egyedüllét, Lehet menedéket szeretnél adni valakinek. Biztonságot nyújtani,de most ezt nem tudod átadni senkinek sem, sem fizikailag, sem egyéb más módon.

 

Jövő : 

Utazás,sok-sok mozgást látok. Jövés-menés, ügyintézések. Hűséget, és gondoskodást.

 

Tűz eleműek (Kos,Oroszlán,Nyilas)

A dolgokat jól látod,talán kicsit begubóztál,hideg neked ez az idő. Alkalmas tervezésre. Most inkább jár még neked  a pihenés. Ha teheted,akkor  hajrá.

Kinyílnak az égi kapuk,sok döntést kell meghoznod még februárban.. Nincs más dolgod mint hinni magadban.

Kívülről lehetőségek találnak meg,valamit a végtelenségig fogsz húzni,sok energiádba kerül majd. Legyél óvatos. S ha egy megérzésed nagyon erős,akkor hallgass rá.

Talán a múltban jobban éreznéd magad. Jobban tetszettek azok helyzetek. Most mitől félsz? Ha most olyan átalakulások mennek benned végbe ,amik idegenek akkor se félj. Mindenre kapsz "gyógyszert" az égiektől.

Valószínűleg a félelmeidből vágyak lesznek, ami újjászületést igényel. Valamit nagyon katasztrófálisan élsz meg. Fordul a szerencsekereked februárban. Ha mélyponton voltál akkor,jobb lesz. Ha nagyon happy-nek érezted magad akkor pedig ez a katasztrófa közeli helyzet,lehet gondolatban jelenik meg. Félelem képében,ezért legyél óvatos.

 

Föld eleműek ( Bika,Szűz,Bak)

Minden Földjegyű,akiknél rezonál a munkám, azoknál  lehetőség jelenik meg. Tudják,hogy mit szeretnének,érzik ,hogy azt hogyan kezdjék el, hogyan fogjanak neki megvalósítani.Sok döntés áll előttük is,de már tudják a céljukat,érzik mit kell tenniük. A következő időszakban egyedül kell szembenézniük a feladatokkal. Egész embert kíván ez a dolog,legyenek koncentráltak. Gyűjtsék az erőt hozzá. Szellemileg tisztítsák meg magukat. Ami már nem működik dobják ki,mindegy mi az (vagy bocsánat, Ki az)Vegyék kezükbe a gyeplőt és igazgassák meg,nézzenek át mindent,hogy jól van-e úgy.

Kicsit kellemetlen hírt kaphatnak majd ,de ne keseredjenek el.. Ha félelmüket táplálják, akkor az elhatalmasodhat rajtuk. Nagyon kérem,tisztítsák meg az elméjüket is. Egyszerűbben kell élniük az életüket,igen kellenek a szabályok,de azért ne legyenek ennyire kötöttek sem. Találják meg az egyensúlyt a pénz és az biztonság között. Nem mindent lehet megvenni pénzen, És a munkát is lehet kicsit lazábbra venni.

Levegő :  (Ikrek,Mérleg,Vízöntő) 

A levegős eleműekre nézve  mozgalmas lesz ez a hónap. A kocka minden irányba fordul. Munkahely váltás, költözés, Lehetőségek találják meg őket,rajtuk múlik,hogy élnek-e vele. Lesz egy idősebb Nő is Aki szeretne ebben segíteni nekik,hallgassanak a jó tanácsaira. Kicsit erősíteniük kellene az önbizalmukat,mert a múltból hozott "rossz energiák" alacsony önbecsülés stb. nem segítik ebben a helyzetben őket. Ha új munkahelyre kerülnek,akkor valószínűleg egy nő lesz a főnökük,aki segíteni fogja őket, illetve lesznek olyan munkák, ahol nem akarnak elfogadni külső segítséget,egyedül szeretnék végezni feladatukat. Anyagilag biztos,hogy jobban járnak majd. Legyenek bátrak!!!

 

Víz eleműek: (Halak,Rák,Skorpió)

A víz eleműeknek februárban,elképzelhető az orvosi kezelés. Nem nagy gond,de jobb ha odafigyelnek az egészségükre. Az is lehet,hogy felfáznak vagy jobban dagad a lábuk,tehát tessék odafigyelni. Ne bagatelizálják el, ha van tünetük keressenek fel orvost. Lehet menni szűrésekre is.

Átmenetleg lehangoltabbak lehetnek,kicsit egyszerűbben nézzenek rá az életre. A megoldás ott van előttük. Nagyon jó a megérzésük,írják fel ezeket egy jegyzetfüzetbe,meg fogak lepődni. Mi minden bejött.

Fejben dől el minden. Jöhetnek változtatásra való igény a gondolatokban,foglalkozzanak vele. 

Anyagilag rendbe jönnek,ha nehézségeik voltak.A február második felében rendeződni látszik a helyzetük. Kívülről is támogatják őket,tehát beszélgessenek sokat a terveikről a lehetőségeikről,segítséget kapnak. Családjukban, az apa szerepkört betöltő személyre is figyeljenek jobban.

 

 

Karosszékből nem lehet megmenteni a világot. Kockáztatni kell.

On Sai

MerieN

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.