Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020 novemberi tarot jegyekre bontva

2020.11.05

November,2020 novembert írunk és nagyon kiteljesedni látszik a végjáték ebben a hónapban!

Adventi időszak is kezdődik 29-én,amikor is a HIT kerül terítékre.

                nevtelen-terv--43-.jpg

Nézzük, hogy mit üzen a Tarot erre a sorsfordítási lehetőségekkel teli hónapra.

Kos:

Meg van győződve a ,rettentően magabiztos és minden úgy alakul, ahogy szeretné. A kardok lovagja került arra a helyre ahol a hozzáállásunkat vizsgálom. Szóval megy előre, rendületlenül. Vágtat. Jöhet akár milyen ellenség, kardot kirántva megy előre. Fejében  a gondolatok biztosak, tudja az irányt tudja merre tart, stabilnak mondhatja magát, sőt !Szíve tájékán, szóval szívből érzi azt, hogy amit kigondolt az úgy lesz. Biztos alapokon áll. A következő pár hétben ,anyagi és gondolkodásbeli gazdagság várható. Bölcsen használja fel tudását. Kiáradó nagy és nem győzöm hangsúlyozni nagyon összhangban vannak az energiái. November végére ,lesz egy kis kibillenése, Az érzelmek és az anyagi dolgok összehangolása lesz a munkája.  Hó végére gyors kapcsolatba kerülhet valakivel,majd olyan gyorsan el is távolodik tőle. Szinte egy kósza gondolat formájában merül fel ez a lehetőség.  A külvilágból érkező segítség most meggyengítheti,sok teher van a vállán. Még annál is többet vesz fel,mint amennyit elbír. Vigyázzon az erejével.

Bika:

Stabil anyagi alapok. Most lezártnak tekintheti a befejezetlen ügyeit. Sikerül megteremtenie azokat  az anyagi dolgait amire már régóta vágyott. Fejében játszódik egy terv-egy olyan terv amiben segítségre hív egy nála fiatalabb személyt.. Egy fixen anyagi javak megszerzésére irányuló és azzal kapcsolatos ez a segítség kérése. Legyen óvatos. Most nagyot fordul a kocka, valami újjászületik ,hamvaiból feltámad. Akár ez egy érzés vagy emlékkép.  Újra éli azt ami már 1x megtörtént . Túl sokat ne várjon a külvilágtól, irigyelhetik . Túlzásba eshet a vágyait tekintve ,ha szeretné kicsit elfedni a feljövő emlékeket és mellette kicsit pityókázik, akkor könnyen a ló túloldalára eshet.  Hó végére az egészsége is helyreáll, újult lendülettel indul a decembernek. Kérem, hogy nagyon legyen óvatos a második héten nov.9-15 között. Mindig  előre nézzen és ne visszatekintgessen.

 

Ikrek:

Abszolút fenn áll a tudatszint emelkedés lehetősége, rajta áll, hogy felismeri-e.  Gondolataiban most a káoszt élheti meg, de ne aggódjon mert majd kitisztul, legyen türelmes. Szívében igazak az érzések és minden erejével azért küzd, hogy stabilizálódjon . Gondolkodási és  mentális képességeinek a fejlesztése most a célja. Szeretne változtatni eddigi hozzá állásán.  Amihez segítséget is kap a külvilágból egy hozzá közelálló, nőtől.  Aki győztesen bevonuló csatából érkező  hősként tekint rá. Aki tudja, hogy mit élt át ebben az időszakban. Hallgasson rá, ha teheti. Kell az önbizalmának.  Mindet elérhet amit csak szeretne, meg van a tűz a lendület még ha időnként sebeit nyalogatja is, de az elméje viszi tovább előre az útján. Bátorsága most határtalan. Hó végére megélheti azt amire  már régóta vágyott, olyat tapasztal amit eddig csak hallott. Még többet szeretne megtudni az új hobbijáról, ami az egész személyiségét olyan irányba tereli amit álmodott magáról. Kívülről segítség érkezik!!!!

Rák:

Túl kell lépnie elméjének határain. Figyelje, hogy milyen gondolatok keringenek a fejében. Mindig van valahogy és mindig lesz is valahogy . Az életünket mi irányítjuk a gondolatainkkal. A gondolatok érzéseket generálnak. Nézze meg, hogy ezek az érzések milyenek. És azt is ,hogy milyen cselekvésre késztetik. Azokból pedig milyen eredmények születnek.   Élete megváltozik. A csillagok mutatják az útját. Lágyan engedje meg, és fogadja be azokat. Gyors siker és tovább lépés lesz november végére. A külvilágból, lehetőséget kap novemberben. Vizsgálja meg minden oldalról. Vágyai vezethetik, minden vágya ,hogy stabil anyagi bázist, állandóságot teremtsen környezetének. A hó végére érzelmi alapjait gyarapítja. Meggyőződik valamiről.  Vágyai szerint cselekedjen. Ajánlatot kap.

 

Oroszlán:

6 nagyárkánum a 10-ből. Igazi energia bomba és tiszta kép .Döntéshelyzetbe kerül. Fogadja egyszerűen és ne bonyolítsa túl a kérdést. A hónap második hetében sikerül egy terv beérése. Amely olyan érzéssel telíti el, hogy szinte már várta, hogy mikor jön el. Megjött, beért. Külvilágból pénz érkezhet. Időnként az az érzései hidegek, kemények máskor pedig pont az ellenkezője. Próbáljon meg stabilizálódni. Eljön az anyagi sikere is!

Neki a szívében most az anyagi  biztonsága a legfontosabb, ne aggódjon minden rendben van. Minden úgy jó, ahogy most van. Ez a kettősség érzése, most megoszthatja. Vigyázzon az egészségére is. Nem lesz beteg, de legyen óvatos. Nézzen szét maga körül, mit nem vesz észre?  A segítség egy karnyújtásnyira van, de ahhoz jobban körül kellene nézni.  Ne gubózzon be gondolataiba. Olvasson sokat!

 

Szűz:

Legyen bátor és cselekedjen. Ami nem odavaló azt dobja ki. Ahonnan el kell mennie , ne bánkódjon. Fogva tarthatja magát. Fogva tarthatja a gondolata is.   Lépjen túl önmagán. Hagyja, hogy csak úgy jöjjenek és menjek is azok a gondolatok, ha teheti ne foglalkozzon azokkal. Legalábbis ne azok irányítsák cselekedeteit. A segítség a szívében van. Nézze meg, hogy mi lakozik ott. Mi az amit még nem tárt fel? Vagy nem mer szembesülni vele. Fejében a gondolatok nagyon föld jellegűek, nagyon fixek. Röghöz kötöttek. Engedje meg, hogy kicsit lazuljon az a tömeg ott. Ott van a titok nyitja. Lendületesen és tüzes cselekvő lesz a hónap második fele. Engedje meg azt is ,hogy elérjen önhöz a kívülről jövő segítség egy lehetőség formájában. Legyen kicsit rugalmasabb. Nézze egyszerűbben az életet, tekintsen rá úgy mint egy kalandra. A siker nem marad el, mindenképp jól jár. Az igazi kihívás a hónapra az az, hogy a fejben levő dolgokat kisöpörje.

 

Mérleg:

A pillanatnyi helyzete az az , hogy várja a "messiást" várja azt, hogy valaki megmentse. Ezt olyan meggyőződéssel teszi, amivel már el is hiszi azt, hogy ez így van jól. Kivont karddal várja, tehát meg is tudja magyarázni az okát. Kérem, kicsit engedjen azon a húron. Gondolatai cikáznak tele van tervekkel - teendőkkel. És  a szívében pedig tél van. Képzelje el magát most jég királynőként. Aki sajnálja és egyben dühös is azért mert elfordultak Tőle az emberek. Terve azért sikeres lesz.  Célba ér. Az Aki hozzá elmegy, kérés nélkül segít és teljesít.   Tovább kellene látnia ,messzebbre kellene néznie. Mindent amije van, fogja és adjon hálát érte. Induljon el. Külvilágból számára is segítség lesz. Ja és ne vegyen több terhet a nyakába!!

 

Skorpió

Bátorság jellemzi, most ez az Ő hónapja. Boldog szülinapot minden Skorpió olvasómnak! Vannak dolgok, amiket be kell áldozni egy jó ügyért vagy esetleg magunkért vagy céljainkért. Fejben bátor igen, de szívében titkol valamit. Talán titkon megunta azt, ami most körül veszi. Csúcsra vitte és most már ült is babérokon ,ennyi elég volt. Valamivel nem ért egyet. Lehet, hogy elfáradt Ön is így év végére, kedves Skorpió? Pedig egy nagy lehetőség várja majd, talán élete szerelme lesz az!! 

Kövesse a szívét!

 

Nyilas

Kedves Nyilas, a mostanra már megszilárdult makacsságod érvényét vesztheti. Vége lesz ennek a "durci" időszakodnak, ahol az önérvényesítés került reflektorfénybe negatív értelemben. Végre a gondolataid is összeálltak, és fejedben is a gondolatok kitisztulhatnak, nincs kibillenés . A szívedre hallgass ahol is férfias stabilizáló erő jelenik meg. Racionális és kézzelfogható, elérhető terveid jellennek meg. Nálad is  ( mint az Ikrek jegyűeknél ) a tudati szint emelkedése jelenik meg.  Ráérzel dolgokra és meg van hozzá az affinitásod is ,hogy tegyél a céljaidért akár kemény munkát is beletéve.  Elindul a kommunikációd a külvilág felé  és sikerek várnak rád.  A külvilág ingereit ha teheted hagyd figyelmen kívül, mindig lesz aki lebeszéljen a terveidről.  Talán a saját kis hitűsége mondatja  azzal a (főnök, munkatárs, ) bárki akinek beszélsz a terveidről. A tanulás útjára lépsz egy sokkal magasabb rendű tapasztalás lesz ebben a hónapban  reflektorfényben .

 

Bak 

Kissé felborult és talán káoszosnak is érezheted a mostani helyzeted. Fejed tele van kételyekkel és összeomlani látszanak a dolgok a környezetedben. A szívedben mégis titkon tudod és érzed, hogy közel a megoldás. Kérlek, bízz magadban. Minden amit látsz magadban  magadról az azért van így, mert ezt vetíted ki az elmédnek. Mélyen ösztönösen pedig hiszed, hogy  közel van szinte karnyújtásnyira a megoldás. Saját magad kötöd gúzsba. Engedd fel ezeket a köteleket, dobd el ezeket a kardokat ,ne vagdalkozz . Ne kételkedj magadban. a hozzáállásodban ezt kell javítani,

higgy !!! 

Külvilágból segítő kezek  érkeznek, döntsd el, hogy   kinyúlsz-e  érte és ezzel az erővel fordítasz a helyzeteden!  Másként fogsz tekinteni 2021-ben az életedre. Minden téren siker vár Rád, ha a bőséget az anyagijavakat használod szellemi gyarapodásod  érdekében! 

 

Vízöntő

Olyan gyorsan telnek a napok, szinte minden napot egyformának érez. Kelyhek  és Kardok jelentek meg, tehát a gondolatok és érzelmek  áramlanak. Kicsit el van kábulva, olyan mintha bódult állapotban lenne.  E kettő állapot között ha sikerülne fenntartani az egyensúlyt, akkor megláthatná azt, hogy igazából minden jól működik ön körül. Mindig tenni akar valamit, mindig mozgolódik önben egy láthatatlan erő, ami nem hagyja nyugton. Próbáljon meg úrrá lenni ezen. Kicsit lustizzon.  Álmodozzon kicsit ebben a kába állapotában, és lássa maga előtt azt, hogyan szeretne élni. Lássa azt, ahogyan szeretik és örvendeznek önnek és mosolyog,  érezze át magában ezt a képet. Az elménk kivetíti  a létünkbe azt, ami bennünk van.  Vizualizálja azt, amit szeretne élni. De ezt komolyan tegye, hittel. November második hetében lehetősége érkezik tovább lépni ebből a helyzetéből. Minden úgy jó, ahogy van!!!!

Halak

Kedves Halak, vegyél  erőt magadon!  Minden adott ahhoz, hogy jól létet biztosíts családod és magad számára.  Félelmeidet vetíted ki magad elé. Mindig van amivel kimagyarázod azt, hogy miért ne. Abszolút alkalmas vagy arra, hogy megteremtsd a vágyott életed. Szinte magad korlátozod le. Kérlek szépen, engedd el ezt a hozzá állásod. Fejedben tisztán látod a képet mivé szeretnél válni, Talán a túlérzékenységed az ami visszafog. Megújulás és szerencse ér  november második hetében. Használd ki ezt az alkalmat, hogy valamit elindíts útjára. Erősítsd meg a HITed, tedd meg az első lépéseket. Kicsi célokat tűzz ki magad elé, hogy legyen sikerélményed!! Hidd el nem fog fájni!!!

nevtelen-terv--43-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

A hiedelmeid határozzák meg a gondolataidat, a gondolataid határozzák meg a szavaid, - a szavaid határozzák meg a tetteidet, - a tetteid határozzák meg a szokásaidat, - a szokásaid határozzák meg az értékeidet, -az értékeid határozzák meg a sorsodat.       Gandhi

 Szeretettel MerieN

Így készül fel adventre, hogy  tudatában légy érzéseidnek!!!