Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020 november 30. TeliHold

Mire szeretné felhívni a figyelmünket a TeliHold!

2020.november 30-án  10 óra 30 perc. Az idei utolsó holdfogyatkozás
 
 
Amire most igen nagy szükségünk lehet az a hitünk megerősítése. Úgy érezhetjük,hogy elfogyott minden tartalékunk, a megpróbáltatások miatt minden jóhiszeműségünk kifogyott. Már nem előlegezünk meg bizalmat, sőt már a gyanakvás vette kezdetét. Vajon mit és miért akar a másik ember tőlem akármit is...
 

Már eleve a Skorpióban járó Nap is egyfajta mélyrepülést, -lefelé és befelé tekintést vár el tőlünk. Már sokan magukkal sem tudnak együtt lenni, ami igen nagy hiba . Olyan titkok tárulhatnak fel előttünk,amik azért végig ott voltak csak nem arra került a fókusz.Most megvilágítódnak. 

 

Könnyebben kezdhetünk mutogatni,okolni a másikat. Szinte már "hobbiból" bosszankodhatunk ,mert már nem is jut eszünkbe más. Fejben csakis a veszteségeket láthatjuk ,felhívja a figyelmünket,hogy bármi és akár Ki is ellenségünk lehet. Biztosan el akarja venni és vinni ami az enyém. Minden a pénz körül forog,minden csakis az anyagi,materiális  e világi értéket világít meg. Igazából ha meg lenne a hitünk és sikerülne kicsit világosabban látnunk, vagy optimistábban, nem lenne ennyire kontrasztos a helyzet. Nem szabad a félelmünket tenni a fókuszba,mert az fog manifesztálódni. 

Nem olyan fényes ez a helyzet,de próbáljuk kihozni belőle a legjobbat.

A telihold után időszakban egy teljes újraindulási lehetőség kezdődik, Minden rajtunk múlik,mondhatni azt is minden a gondolatainkon múlik.

Mi jár a fejedben?

Mi az a legfontosabb dolog ami most foglalkoztat?

A holdfogyatkozás alkalmával nagyon gyakran előfordul, hogy hirtelen valaminek vége szakad, hirtelen befejeződik, váratlanul vége lesz. Ők a sorsfordulók hírnökei. 

                                                            angel-1632265_960_720.jpg

Arra is figyelnünk kell, hogy a külvilágból milyen híreket milyen segítséget kapunk/kaphatunk!

 

November 29 vasárnap: advent első  vasárnapja .

Szoros összefüggésben van a megerősítések szempontjából.    Itt olvashatsz róla

Ha ismered a horoszkópod ,akkor az Ikrek jegyében kezdődő házad aktiválódik.

Nézzünk egy angyalkártyát is, hogyan tudjuk a lehető legjobbat kihozni ebből a helyzetből!

 

35.jpg

 

A mai angyalkártya arra kér, hogy tedd rendbe a fizikai és az energetikai környezetedet is.

Ez a kettő szoros összefüggésben van egymással: Amilyen a fizikai környezeted lassan olyanná formálódik az energetikai is, és amilyen az energetikai környezeted az hat a fizikai megfelelőjére is.
E kettő kölcsönhatása jóval fontosabb, mint azt gondolnád.

Hiába végzel energetikai tértisztítást, ha kosz és rendetlenség van a lakásodban, akkor a negatív energiák sokkal könnyebben megtapadnak ott.

Ha kitakarítasz, rendet raksz, kiszellőztetsz és természetes fényt engedsz a lakásodba, akkor viszont a pozitív energiák időznek szívesebben nálad.
Az angyalok ma nemcsak abban segítenek neked, hogy megértsd a fizikai tér és a hozzá kapcsolódó energiamező kölcsönhatását, de támogatnak a takarításban és a tértisztításban is.
Jophiel arkangyal a szépség és a rendezettség angyala ma szívesen segít neked takarítani és megemelni a környezeted rezgésszintjét.

Kezdheted a folyamatot egy rendrakással és takarítással, ha pedig ezzel megvagy, talán ahhoz is kedvet kapsz, hogy kiszellőztess, friss levegőt engedj a lakásodba.

Ha szeretnél, párologtathatsz illóolajat, vagy meggyújthatsz egy kellemes illatú füstölőt, esetleg néhány gyertyát. Ha lehet csak természetes alapanyagú illatosítókat használj.
Keress egy kellemes, csendes helyet a lakásban, és teremts magadnak néhány olyan percet, amikor senki sem fog zavarni, és nyugodtan meditálhatsz. Tegyél be egy nyugtató, relaxációs zenét.

 

Kép forrása: Pixabay

Tértisztítás  forrása:  R.Kövér Balázs oldala

 
 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.